Τερατσιάνο: «Τα πάντα για να φέρουμε το Conference League στη Φλωρεντία»

Τερατσιάνο

bet365

Ο κίπερ της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσιάνο, δήλωσε ότι εκείνος κι οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα απέναντι στον Ολυμπιακό ώστε το τρόπαιο του Conference League να βαφτεί στα... μωβ.

Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσιάνο, στο πλαίσιο της media day για τον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό στις 29/5 στην Opap Arena ξακαθάρισε πώς ξέρουν άπαντες στο σύλλογο τι τους περιμένει.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ο Τερατσιάνο για τον τελικό με τον Ολυμπιακό:

«Είναι μια σημαντική στιγμή για εμάς και για την πόλη, τη βιώνουμε όντας συγκεντρωμένοι και έχοντας το σωστό άγχος, όπως είναι φυσιολογικό. Ξέρουμε τι μας περιμένει, υπάρχει ακόμα μια εβδομάδα.

Γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα και τι μας περιμένει σε συναισθηματικό επίπεδο. Πρέπει να παίξουμε ένα απαιτητικό ματς απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο, σ' ένα νοκ άουτ ματς. Θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε αυτό το τρόπαιο στη Φλωρεντία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα