ΠΑΟΚ: Η βιντεοκλήση του Σαββίδη και τα συγχαρητήρια σε παίκτες και Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Η βιντεοκλήση του Σαββίδη και τα συγχαρητήρια σε παίκτες και Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Η βιντεοκλήση του Σαββίδη και τα συγχαρητήρια σε παίκτες και Λουτσέσκου

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές και τον Ραζβάν Λουτσέσκου μοιράζοντας συγχαρητήρια για την ιστορική ανατροπή επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την πρόκριση στους «8» του Conference League.

O ΠΑΟΚ έζησε μια ιστορική βραδιά την Πέμπτη (14/3) και με το άκρως εντυπωσιακό 5-1 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σφράγισε το εισιτήριο στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League για δεύτερη φορά μέσα σε μια τριετία!

Ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός πανηγύρισε την ιστορική ανατροπή και την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου έστησαν πάρτι στα αποδυτήρια της Τούμπας, το οποίο σταμάτησε, προσωρινά, όταν έφτασε η στιγμή της επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, μέσω βιντεοκλήσης, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την τεράστια επιτυχία τους και όπως τους τόνισε «τα καλύτερα έρχονται στο άμεσο μέλλον». Το κλίμα εντός των αποδυτηρίων παρέμεινε εορταστικό την ώρα της επικοινωνίας με το «αφεντικό» της ομάδας, που όπως το συνηθίζει υποσχέθηκε να τους ανταμείψει για την εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία τους η οποία συνεχίζεται με την παρουσία του «Δικεφάλου» στους «8» του UEFA Europa Conference League.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα