Μασούρας - Ελ Αραμπί: Υπέγραψαν άλλο ένα επικό βράδυ για τον Ολυμπιακό (vids)

Μασούρας - Ελ Αραμπί

bet365

Μασούρας πασάρει για τον Ελ Αραμπί και 1-6. Ο Ολυμπιακός στο 103' έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ για ανατροπή με τους δυο τους να υπογράφουν άλλο ένα θρυλικό βράδυ μετά το έπος του Λονδίνου επί της Αρσεναλ!

Το βράδυ της 14ης Μαρτίου δεν θα ξεχαστεί ποτέ στο Λιμάνι. Στο μυαλό των φίλων του Ολυμπιακού θα μείνει χαραγμένο για πάντα καθώς στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ γράφτηκε ένα έπος. Ενας άθλος.

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανέτρεψε το 1-4 του Φαλήρου και με το 1-6 στην παράταση έκοψε το εισιτήριο για τους «8» του Conference League.

Την υπογραφή του σε μια ιστορική βραδιά για το σύλλογο έβαλαν δύο παίκτες που έχουν δώσει και συνεχίζουν να προσφέρουν πολλά στο σύλλογο. Οι Γιώργος Μασούρας και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός στο 103' της παράτασης δέχτηκε την ασίστ από τον Μασούρα και διαμόρφωσε το τελικό 6-1, τελειώνοντας εκεί κάθε όνειρο των Ισραηλινών.

Είναι οι ίδιοι πρωταγωνιστές, που σχεδόν τέσσερα χρόνια πριν, στις 27/2 του 2020 είχαν παγώσει το Λονδίνο, αφήνοντας εκτός συνέχειας στο Europa League την Αρσεναλ.

Ο Σισέ είχε κάνει το 0-1, ο Ομπαμεγιάνγκ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 113' της παράτασης και έξι λεπτά αργότερα από τη σέντρα του Μασούρα, ο Μαροκινός στράικερ με τέλειο πλασέ έγραψε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Οι ίδιοι είχαν συμμετοχή σε ακόμα ένα διπλό του Ολυμπιακού στο Emirates. Το 0-1 στις 18/3 του 2021 δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει το 1-3 του Φαλήρου, αλλά Μασούρας και Ελ Αραμπί χάρησαν άλλο ένα σπουδαίο βράδυ στην ερυθρόλευκη οικογένεια κι ας μην γιορτάστηκε με πρόκριση.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα