Άρης Λεμεσού σενάρια πρόκρισης: Κι όμως, το Conference League είναι δύο γκολ μακριά!

αρης λεμεσου

bet365

Μία ισοπαλία ήταν αρκετή ώστε να δώσει… ανάσα ανακούφισης στην ομάδα του Σπιλέφσκι. Οι Κύπριοι, μετά το 1-1 κόντρα στη Ρέιντζερς (30/12), συνεχίζουν να ονειρεύονται για ένα «εισιτήριο» στο φαινομενικά άπιαστο Conference League και το μόνο που χρειάζονται πλέον είναι… 2 γκολ!

Ο Άρης Λεμεσού κατάφερε να παραμείνει ζωντανός στη «μάχη» της πρόκρισης στο UEFA Conference League. Οι Κύπριοι, με μοναδικό σκόρερ τον Μπαμπίκα, ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με τη Ρέιντζερς στη Γλασκώβη και πλέον καλούνται να ξεπεράσουν ένα τελευταίο «εμπόδιο» προκειμένου να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι θα υποδεχθεί τη Σπάρτα Πράγας στην ερχόμενη αγωνιστική του Europa League και παρά το ότι οι παίκτες του, μετά το θετικό αποτέλεσμα της Πέμπτης (30/11), ελπίζουν σε μία πρόκριση, δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο. Ο Άρης βρίσκεται τέταρτος στη βαθμολογία του ομίλου του και μπορεί να διεκδικήσει την 3η θέση με μία μοναδική προϋπόθεση: Να κερδίσει τους Τσέχους με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά.

Η Σπάρτα Πράγας επικράτησε με 1-0 επί της Μπέτις και κατάφερε να «εδραιωθεί» προς το παρόν στην τρίτη θέση του γκρουπ. Καμία απόσταση ασφαλείας δεν υπάρχει από τον «ουραγό» Άρη και όλα αναμένεται να κριθούν στην τελευταία αγωνιστική. Σημειωτέον ότι την προηγούμενη φορά που οι δύο αυτές ομάδες συναντήθηκαν στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, οι Κύπριοι είχαν ηττηθεί με 3-2 από την ομάδα του Πρίσκε.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι «ανοιχτά» ενόψει της συνέχειας στην τρίτη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ο Άρης μπορεί να βρίσκεται προς το παρόν στον «πυθμένα» της βαθμολογίας του 3ου γκρουπ, ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Η βαθμολογία του ομίλου του Άρη

  1. Μπέτις 9
  2. Ρέιντζερς 8
  3. Σπάρτα Πράγας 7
  4. Άρης Λεμ. 4

Τελευταία αγωνιστική (14/12)

  • Μπέτις - Ρέιντζερς 22:00
  • Άρης Λεμ. - Σπάρτα Πρ. 22:00

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα