Κβιλιτάια και Ντβάλι στις επιλογές της Γεωργίας για το EURO 2024

Newsroom
ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ ΝΤΒΑΛΙ
Οι δυο ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ συμπεριλήφθηκαν στη λίστα της Εθνικής Γεωργίας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024.

Ακόμη δυο «Κύπριοι» ποδοσφαιριστές αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο επερχόμενο Euro 2024. Ο λόγος για τους άσους του ΑΠΟΕΛ, Γκιόργκι Κβιλιτάια και Λάσα Ντβάλι, οι οποίοι βρίσκονται εντός των επιλογών του Βίλι Σανιόλ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου αναμένεται να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα