Εθνική ομάδα: Πιθανότατα με υπηρεσιακό τεχνικό εναντίον της Γερμανίας και... βλέπουμε!

Εθνική ομάδα: Πιθανότατα με υπηρεσιακό τεχνικό εναντίον της Γερμανίας και... βλέπουμε!

Ο Πογέτ
Ο Γκουστάβο Πογέτ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας με το πιθανότερο σενάριο να είναι να προκύψει νέος τεχνικός τον Ιούνιο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας - όπως γνωρίζει και ο ίδιος - έχει ένα συμβόλαιο που εκπνέει στα τέλη Μαρτίου. Το συμβόλαιο αυτό του Γκουστάβο Πογέτ θα λήξει και όπως είναι τώρα τα δεδομένα και έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta δεν θα ανανεωθεί.

Ο 56χρονος Γκουστάβο Πογέτ που βρίσκεται στην Εθνική μας από το 2022 κάθησε στον πάγκο της σε 21 αγώνες, έχοντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες. Η πιο σημαντική από όλες αυτές οι ήττες ήταν στο 4-2 με τη Γεωργία στη διαδικασία των πέναλτι.

Σε αυτή τη φάση όλα δείχνουν πώς μετά το πέρας του τρέχοντος συμβολαίου του (που λήγει στα τέλη Μαρτίου) δεν θα επέλθει ανανέωσή του. Κατόπιν τούτου η επόμενη πολύ πιθανή εκδοχή είναι από τη στιγμή που υπάρχουν εκλογές στην ΕΠΟ τον Ιούνιο τον επόμενο ομοσπονδιακό προπονητή να τον κλείσει η νέα διοίκηση και έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει υπηρεσιακό τεχνικό στο φιλικό της 7ης Ιουνίου με τη Γερμανία.

Εδώ να σημειωθεί πώς εάν η Εθνική είχε καταφέρει να βρεθεί στο EURO τότε θα υπήρχαν αυξημένες πιθανότητες να μείνει ο Πογέτ αλλά και πάλι δεν θα ήταν 100% σίγουρο κάτι τέτοιο πάντα με βάση τα όσα είχαν προηγηθεί το περασμένο διάστημα.

Και αυτό διότι και στην ΕΠΟ δεν είχε ηχήσει καθόλου καλά η αποκάλυψη του Πογέτ για τον βοηθό του τον Νοέμβριο του 2023 και το ότι ήταν απλήρωτος, όπως δεν άρεσε και στην πλευρά του Πογέτ πώς η ΕΠΟ τον άφησε στο... περίμενε και δεν είχε κάνει καν κίνηση για να συζητήσει μαζί του ένα νέο συμβόλαιο πριν τους αγώνες με Καζακστάν και Γεωργία. Να τονιστεί ότι προς ώρας από την ελληνική Ομοσπονδία δεν υπάρχει καμία αντίδραση για το θέμα αυτό ενώ ο Πογέτ δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα αναφέροντας απλά μετά τη Γεωργία τις 5 ημέρες που απομένουν για το πέρας του συμβολαίου του.

@Photo credits: eurokinissi
 

EURO Τελευταία Νέα