Τουρκία: Καμία τιμωρία για τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς!

Τουρκία: Καμία τιμωρία για τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς!

Κώστας Ζάλιαρης
Τουρκία: Καμία τιμωρία για τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς!

bet365

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η UEFA αποφάσισε να μην επιβάλει τιμωρία στην εθνική ομάδα της Τουρκίας μετά τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς των παικτών στα προκριματικά του Euro 2020!

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazete Duvar αλλά και τις δηλώσεις του εκπροσώπου της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Servet Yardimci στο Demirören News Agency, οι Τούρκοι θα κληθούν απλά να καταβάλουν ένα πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους και δεν θα συνεχιστεί το θέμα με τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς που θεωρήθηκαν προκλητικοί...

Εκείνη την περίοδο του Οκτωβρίου, λάμβαναν χώρα στρατιωτικές επιχειρήσεις από την Τουρκία στη Συρία και το ποδοσφαιρικό τμήμα της χώρας φερόταν ν' ασπάζεται την εμπόλεμη κατάσταση και να τη στηρίζει.

Η UEFA ήθελε να ερευνήσει τα περιστατικά και να ενημερωθεί εκτενώς για το ζήτημα, ωστόσο, φαίνεται πως αποφάσισε να μην τιμωρήσει την εθνική ομάδα της γειτονικής μας χώρας και απλά θα επιβάλει ένα πρόστιμο 50.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τη Γαλλία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα