Φαν'τ Σιπ: Κόβει Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σάμαρη!

Φαν'τ Σιπ: Κόβει Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σάμαρη!

Gazzetta team
Φαν'τ Σιπ: Κόβει Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σάμαρη!

bet365

Ο Φαν'τ Σιπ δεν θα καλέσει Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σαμάρη, Ζέκα και Μήτρογλου στο πλαίσιο των δοκιμών που θέλει να κάνει στα εναπομείναντα ματς της Εθνικής.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ πρόκειται να κάνει δοκιμές στα παιχνίδια που ακολουθούν με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10) για τα προκριματικά του Euro 2020, αφήνοντας μάλιστα μεγάλα ονόματα εκτός κλήσεων για αυτές τις αναμετρήσεις.

Ανάμεσα στους παίκτες που πρόκειται να απουσιάζουν από τις κλήσεις είναι ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης, οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς, καθώς και οι Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου, Κάρλος Ζέκα.

Η απουσία των συγκεκριμένων μεγάλων ονομάτων δεν σημαίνει ότι «κόβονται» οριστικά από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, αλλά γίνεται στο πλαίσιο αυτών των δοκιμών που προτίθεται να κάνει ο Φαν'τ Σιπ.

Άλλωστε πλέον δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2020 και ο Ολλανδός προπονητής ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη μέρα, για τη διοργάνωση του Nations League, αλλά και για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα ακολουθήσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα