Δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι Αρμένιοι τη νίκη επί της Εθνικής!

Δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι Αρμένιοι τη νίκη επί της Εθνικής!

bet365

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Αρμένιοι διεθνείς με τον Τύπο της χώρας να αποθεώνει με την σειρά του την ομάδα του Αρμέν Γκιουλμπουνταγκιάντς για τη νίκη επί της εθνικής Ελλάδας με 3-2.

«Ήταν μια σούπερ νίκη», έγραψε στη σελίδα του στο facebook, ο Χένριχ Μιχιταριάν.

Από την πλευρά του ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν δήλωσε: «Ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο, αλλά όλα πήγαν καλά με την βοήθεια του κόσμου. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ανταποκριθήκαμε επιθετικά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κάμο Χοβνανισιάν. «Τι πιστεύετε τώρα για την εθνική Αρμενίας; Κάναμε το παν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Για να νικάς σε τέτοια ματς πρέπει να έχεις την κατάλληλη ψυχολογία. Δεν θα μιλήσω για τις πιθανότητες πρόκρισης μας. Το αφήνω σε εσάς τους δημοσιογράφους».

«Πριν από καιρό κανείς δεν ήταν ενθουσιασμένος με αυτή την ομάδα, ούτε την λάτρεψε. Δεν πιστέψαμε σε αυτή. Πλέον πιστεύουμε στην εθνική Αρμενίας, αφού και οι ίδιοι οι παίκτες ξεκίνησαν να πιστεύουν στις δυνατότητες τους. Είδαμε κόντρα στην Ελλάδα πως υπάρχει επιθυμία, αφοσίωση και πίστη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα armenpress.am.

«Όπως την παλιά, καλή εποχή. Η Αρμενία κέρδισε έναν δυνατό αντίπαλο. Δείξαμε πως τίποτα δεν είναι απίθανο», τονίζεται στο σάιτ vnews.am.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα