Άκπομ μεταγραφή: Ανακοινώθηκε από τον Άγιαξ και πήρε το «10», πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ

Τσουμπα

bet365

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την μεταγραφή του πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, αντί 12,3 εκατομμυρίων ευρώ, συν ακόμα δύο εκατομμυρίων με τη μορφή μπόνους.

Μεταγραφή καριέρας για τον Τσούμπα Άκπομ! Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ εξαργύρωσε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του και πλέον είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Άγιαξ και μάλιστα πήρε τη φανέλα με το Νο. 10.

Ο Αίας προχώρησε στην αγορά του Βρετανού επιθετικού αντί 12,3 εκατομμυρίων ευρώ, συν ακόμα δύο εκατομμυρίων με τη μορφή μπόνους, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα βάλουν στα ταμεία τους το 10%, ήτοι 1.230.000 ευρώ. To συμβόλαιο του Άκπομ στον Άγιαξ θα είναι πενταετές.

Ο Άκπομ αναδείχθηκε ο MVP της περσινής Championship, καθώς μέτρησε 28 γκολ σε 38 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με την Μίντλεσμπρο.

Στον ΠΑΟΚ έπαιξε για τρεις σεζόν σε δυο θητείες. Οι Ασπρόμαυροι τον αγόρασαν το 2018 από την Άρσεναλ αντί 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, το 2020 τον πούλησαν στην Μίντλεσμπρο αντί τριών εκατομμυρίων ευρώ και ένα χρόνο αργότερα τον έφεραν και πάλι στην Τούμπα με μονοετή δανεισμό. Με τους Θεσσαλονικείς σε 131 εμφανίσεις είχε 29 γκολ, 13 ασίστ και ήταν μέλος του ρόστερ του νταμπλ του 2019.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα