ΕΠΟ: Η FIFA ζήτησε μείωση δαπανών και λειτουργικού κόστους μέχρι το 2021

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Η FIFA ζήτησε μείωση δαπανών και λειτουργικού κόστους μέχρι το 2021

bet365

Στην επιστολή της που απευθύνεται κυρίως στον Βαγγέλη Γραμμένο η FIFA - εκπροσωπώντας φυσικά και την UEFA - έχει έξι υποαναφορές για μείωση δαπανών - κόστους.
Για την ακρίβεια εκτός του ότι αναφέρει πως πρέπει να υπάρξει άτομο που να αναλάβει θέση ως Επικεφαλής Γενικός Γραμματέας στην ΕΠΟ και να σχετίζεται με τα οικονομικά θέματα η FIFA στην επιστολή της έχει έξι αναφορές για τις περικοπές.
Τι ζητούν λοιπόν εκτός των άλλων οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες;
1. Να δοθεί μία πλήρης έγγραφη οικονομική ενημέρωση σε FIFA / UEFA με τα οσα ισχύουν έως και τώρα και να συνεχίσει να γίνεται αυτό.
2. Να μειωθεί το κόστος και τα λειτουργικά έξοδα σε αρκετούς τομείς έως και το τέλος του 2021. Να γίνουν όλα αυτά με ρεαλιστικό και σωστό τρόπο.
3. Να δοθεί στις FIFA / UEFA εγγράφως το τι υπάρχει σε επίπεδο εσόδων κάθε μήνα έως και το 2021.
4. Να υπάρξει μία καταγραφή - ενημέρωση για το χρέος της ΕΠΟ σε FIFA / UEFA.
5. Να παρουσιαστεί ένα σωστό και σοβαρό πλάνο αποπληρωμής και κάλυψης του χρέους. Ένα πλάνο με λειτουργία κάθε μήνα και έως το τέλος του 2021.
6. Ως αποτέλεσμα της σημείωσης Νο1 και Νο2 να παρουσιαστεί μία πρόβλεψη - εκτίμηση του τι μπαίνει ως έσοδο και γενικά τι έσοδα υπάρχουν και τι ρευστότητα κάθε μήνα στην Ομοσπονδία.
Να τονιστεί τέλος πως στο blog Δικογραφίες αναρτήθηκε μία σχετική επιστολή της FIFA προς την ΕΠΟ. Επιστολή με ημερομηνία στις 20 Νοεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα