Προκλητικός Τούρκος αθλητής του Socca World Cup (pic)

Προκλητικός Τούρκος αθλητής του Socca World Cup (pic)

Gazzetta team
Προκλητικός Τούρκος αθλητής του Socca World Cup (pic)

bet365

Ποδοσφαιριστής από τη γειτονική χώρα έδωσε… συνέχεια στα όσα συνέβησαν χθες στο Ρέθυμνο
Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό παιχνίδι της Βραζιλίας με την Τουρκία για το Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο, καθώς Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά της Τουρκίας και φώναξαν συνθήματα κατά της χώρας και του Ερντογάν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.
Αθλητής της τουρκικής ομάδας έδωσε «συνέχεια» στο ζήτημα μέσω των social media, όταν και με σχετική του προκλητική ανάρτηση, τόνισε πως «ως γιοι ενός έθνους που είναι γεμάτο επιτυχία και πάντα κυβέρνησε τον κόσμο, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κατεβάσει τη σημαία μας. Το τέλος αυτών και των όμοιων κωφών ήταν πάντα ο θάνατος και θα υπάρξει και πάλι θάνατος». Μάλιστα έγραψε και στα ελληνικά, όταν και σχολίασε ότι «ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά αν χρειαστεί γινόμαστε στρατιώτες και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την πατρίδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα