Κλοπ: «Ο Νούνιεζ και ο Σόμποσλαϊ δεν ήταν fit, γι' αυτό δεν έπαιξαν αλλά στους πανηγυρισμούς έδειχναν 100% έτοιμοι, θα μιλήσω με το ιατρικό τιμ» (vids)

Κλοπ: «Ο Νούνιεζ και ο Σόμποσλαϊ δεν ήταν fit, γι' αυτό δεν έπαιξαν αλλά στους πανηγυρισμούς έδειχναν 100% έτοιμοι, θα μιλήσω με το ιατρικό τιμ» (vids)

Newsroom
ΝΤΡΑΡΓΟΥΙΝ ΣΟΜΠΟΣΛΑΙ

bet365

Οι Ντάργουιν Νούνιεζ και Ντόμινικ Σόμποσλαϊ παρασύρθηκαν στους πανηγυρισμούς παρά τον τραυματισμό τους και έγιναν viral.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τη Λίβερπουλ και μια ξεχωριστή βραδιά για τον Γιούργκεν Κλοπ χθες (25/02). Οι Reds πήραν τη νίκη στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους! Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο γιατί μπορεί τυπικά η Λίβερπουλ να ήταν το φαβορί για τη νίκη, αλλά στην πραγματικότητα, με τόσους πολλούς παίκτες να τραυματίες για τους Reds όλα ήταν ανοιχτά.

Ο Κλοπ χρειάστηκε να βάλει στην παράταση τρεις παίκτες που δεν είχαν ξεκινήσει ακόμη σε αγώνα της Premier League για τη Λίβερπουλ. Ωστόσο τελικώς ακόμα και αυτό δεν εμπόδισε τη Λίβερπουλ να ελέγξει το παιχνίδι και να συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα στην Τσέλσι κατακτώντας τελικά το τρόπαιο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι πανανηγύρισαν το γκολ του Φαν Ντάικ με τους εκ των τραυματιών Ντάργουιν Νούνιεζ και Ντόμινικ Σόμποσλαϊ να συμμετέχουν στο... πανηγύρι που στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα αμφότεροι πήδηξαν από την κερκίδα πίσω από τον πάγκο για να σπεύσουν στον αγωνιστικό χώρο. με τον Ουρουγουανό επιθετικό να κάνει... σπριντ μέχρι το χορτάρι του «Γουέμπλεϊ» και τον Ούγγρο να πηδάει πάνω στον Κλοπ για να τον αγκαλιάσει.

Μιλώντας λοιπόν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Κλοπ αναφέρθηκε σε εκείνη τη στιγμή [η οποία παρεμπιμπτόντως έχει γίνει viral στα social media] λέγοντας αστειευόμενος: «Ο Ντάργουιν και ο Ντομ δεν ήταν fit, γι' αυτό δεν έπαιξαν, αλλά στους πανηγυρισμούς έδειχναν 100%, οπότε θα πρέπει να μιλήσω με το ιατρικό τμήμα γι' αυτό».

Δείτε την στιγμή των πανηγυρισμών:

 

EFL CUP Τελευταία Νέα