Αγγλία - Βραζιλία: Η viral συζήτηση μεταξύ Μπέλινγκχαμ και Βινίσιους μετά τη νίκη της «σελεσάο»

Newsroom
Μπέλινγκχαμ - Βινι

bet365

Η φιλική κόντρα της Αγγλίας με τη Βραζιλία στο «Γουέμπλεϊ» είχε και μια... αντιπαράθεση Μαδριλένων!

Η Βραζιλία αναδείχθηκε νικήτρια στο μεγάλο φιλικό ραντεβού με την Αγγλία, καθώς επικράτησε 1-0, σπάζοντας παράλληλα αήττητο 20 αγώνων που «έτρεχαν» οι Βρετανοί στο «Γουέμπλεϊ».

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης είχαμε μια «σύγκρουση» Μαδριλένων στο τούνελ των αποδυτηρίων με αφορμή μια ανταλλαγή φανέλας στην οποία συμμετείχαν οι Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ και Ροντρίγκο.

Η καλή ατμόσφαιρα στο παιχνίδι, σημαδεύτηκε από την απροσδόκητη παρουσία του νεαρού Έντρικ και απ' τη σύνδεση που υπάρχει στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Στα... ενδότερα του Γουέμπλεϊ και με την ευτυχία ότι νίκησε έναν από τους ισχυρούς υποψήφιους για τον τίτλο του Euro 2024, το νούμερο 7 της Βραζιλίας περίμενε με τη φανέλα του αγώνα στο χέρι την άφιξη του συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

«Δεν τη θέλω» του είπε ο Άγγλος αστειευόμενος, αφού του έδωσε τη φανέλα της Αγγλίας με το «10» στην πλάτη.

Μετά την αγκαλιά μεταξύ των δύο παικτών της Ρεάλ, ο Μπέλινγκχαμ ζήτησε από τον Ροντρίγκο του δώσει μια δεύτερη φανέλα. Αμέσως μετά, ο Ροντρίγκο έφυγε από τα αποδυτήρια της Βραζιλίας για να ανταλλάξει φανέλες με τον Άγγλο μέσο.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα