Βαλβέρδε: Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης και περιμένει

Βαλβέρδε: Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης και περιμένει

Ernesto Valverde

bet365

Σύμφωνα με το «Relevo», η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ερνέστο Βαλβέρδε πριν το τελικό και τώρα περιμένει την απάντησή του.

Η ισπανική ιστοσελίδα «Relevo» αποκάλυψε την επομένη του τελικού του Copa Del Rey, όπου η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατέκτησε το πρώτη της τρόπαιο μετά από 40 χρόνια, πως το κλαμπ των Βάσκων έχει ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το συμβόλαιο του Βάσκου προπονητή με την ομάδα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι οπότε και θα κλείσει η τρίτη θητεία του στην ομάδα, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2022.

Η Αθλέτικ όντας απόλυτα ικανοποιημένη από την δουλειά του είχε ήδη σπεύσει να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας πριν τον τελικό του Copa Del Rey, όμως εκείνος ήθελε να πάρει την απόφασή του μετά απ' αυτόν, για να μην συμβεί ότι και πέρυσι, όπου μετά την επέκταση του συμβολαίου του, η ομάδα γνώρισε τον αποκλεισμό σε διπλά παιχνίδια με την Οσασούνα και υπήρχε αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του από τον κόσμο.

Τώρα που το Copa Del Rey ολοκληρώθηκε και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για κείνον και την ομάδα, ο σύλλογος της χώρας των Βάσκων περιμένει την απάντηση του 60χρονου τεχνικού.

Όλοι στην ομάδα θεωρούν πως ο Βαλβέρδε θα συμφωνήσει να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ίδιος.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα