Copa del Rey: Προκρίθηκαν στην επόμενη φάση Χετάφε, Βαλένθια, Εσπανιόλ και Καστεγιόν

getafe

bet365

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας εξασφάλισαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Χετάφε, η Βαλένθια, η Εσπανιόλ και η Καστεγιόν.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa del Rey πήραν οι Χετάφε, Βαλένθια, Εσπανιόλ και Καστεγιόν.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, η Χετάφε πήρε την πρόκριση καθώς επικράτησε με 2-1 της Ατζενέτα. Με πρωταγωνιστή τον Λατάσα, ο οποίος σκόραρε δις, η ομάδα του Μπορδαλάς θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Βαλένθια επικράτησε έστω και δύσκολα με 1-0 την Αρόσα, χάρη στο τέρμα του Γιάρεμτσουκ στο 8ο λεπτό και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση. Στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι της ημέρας, η Εσπανιόλ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, καθώς επικράτησε με 3-1 της Ρεάλ Βαγιαδολίδ με πρωταγωνιστή τον Γιόφρε, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ και ένα ο Χάβι Πουάδο. Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Ίσρα Σάλα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τέλος, η Καστεγιόν πήρε την πρόκριση καθώς έκαμψε την αντίσταση της Ρεάλ Οβιέδο και με σκορ 2-1 πέρασε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ισπανίας. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Φερνάντεθ και Γκρόνινγκ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Αλεμάο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων

  • Ατζενέτα - Χετάφε 1-2
  • Αρόσα - Βαλένθια 0-1
  • Καστεγιόν - Ρεάλ Οβιέδο 2-1
  • Εσπανιόλ - Ρεάλ Βαγιαδολίδ 3-1
 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα