Απάντηση της CONMEBOL στον Μέσι: «Είναι... βασικό να ξέρεις να χάνεις»! (pic)

Απάντηση της CONMEBOL στον Μέσι: «Είναι... βασικό να ξέρεις να χάνεις»! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Απάντηση της CONMEBOL στον Μέσι: «Είναι... βασικό να ξέρεις να χάνεις»! (pic)

bet365

Τρομερή απάντηση από την CONMEBOL προς τον Λιονέλ Μέσι για τα περί διαφθοράς και «σπρωξίματος» της Βραζιλίας στο φετινό Κόπα Αμέρικα. «Είναι βασικό να ξέρεις να χάνεις, είναι άνθρωποι οι διαιτητές και δεν είναι τέλειοι»!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Λιονέλ Μέσι, μετά την ήττα (2-0) από τους Βραζιλιάνους στα ημιτελικά και τον αποκλεισμό της Αργεντινής που έπαιξε στον μικρό τελικό κόντρα στη Χιλή, είχε ξεσπαθώσει κατά της διαιτησίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μακάρι η CONMEBOL να έκανε κάτι για τις διαιτησίες, αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καθώς η Βραζιλία ελεγχει τα πάντα. Είναι θέμα περίπλοκο».

Βέβαια, το ίδιο έκανε και μετά τη νίκη (2-1) επί των Χιλιανών και την κατάκτηση της 3ης θέσης για την «αλμπισελέστε», αναφέροντας ότι: «σε αυτό το τουρνουά δεν μας σεβάστηκαν, δεν ήθελα να συμμετέχω σε μια διεφθαρμένη διαδικασία και γι' αυτό δεν πήγα στο πόντιουμ στη λήξη του αγώνα».

Η CONMEBOL απάντησε στον Αργεντινό και στην ανακοίνωσή της, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως: «Είναι βασικές αρχές του fair play στον αθλητισμό να γνωρίζει κάποιος πως ν' αντιμετωπίζει τις νίκες και τις ήττες. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι, συνεπώς δεν μπορούν να είναι τέλειοι. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδέχεσαι ένα αποτέλεσμα με σεβασμό...».

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα