Νιγηρία: Οι Σούπερ Αετοί αναζητούν προπονητή μέσω... Facebook!

Νιγηρία: Οι Σούπερ Αετοί αναζητούν προπονητή μέσω... Facebook!

nigeria

bet365

Η Νιγηρία έβαλε αγγελία στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook για να βρει προπονητή, «προσκαλώντας» τον όποιο ενδιαφερόμενο να κάτσει στην άκρη του πάγκου της!

Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση προχώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νιγηρίας, η οποία έβαλε αγγελία στο... Facebook για να βρει τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Πεσέιρο και «προσκαλεί» τον όποιο ενδιαφερόμενο να κάτσει στην άκρη του πάγκου της!

Οι Σούπερ Αετοί μετά την εντυπωσική τους πορεία στο πρόσφατο Copa Africa, καθώς έφτασαν μέχρι και τον μεγάλο τελικό όπου και ηττήθηκαν με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχασαν το τρόπαιο και στη συνέχεια αποχώρησε ο τεχνικός τους, Πεσέιρο, από την άκρη του πάγκου τους.

Ο άλλοτε coach του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2007-08, υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο της Νιγηρίας, η οποία έγινε αποδεκτή και η θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού να παραμένει «κενή» εδώ και έναν ολόκληρο μήνα. Κάπως έτσι, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να βάλει αγγελία στο Facebook, με στόχο να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του.

«Προσοχή προς τους παθιασμένους προπονητές ποδοσφαίρου! Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νιγηρίας (NFF) αναζητεί έναν οραματιστή ηγέτη για να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας ανδρών, των πανίσχυρων Σούπερ Αετών.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ηγηθείτε μίας ομάδας πλούσια σε ιστορία και να την οδηγήσετε σε ακόμη μεγαλύτερη δόξα στη διεθνή σκηνή», αναφέρει χαρακτηριστικά η... αγγελία της Νιγηρίας, η οποία εκτός από προπονητή για την εθνική ομάδα ανδρών ψάχνει και για την Κ-17.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους τεχνικούς είναι η 12η Μαρτίου 2024.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα