Champions League: Χαμός στον όμιλο της Σίτι, ψάχνει πρόκριση η Ατλέτικο

Κώστας Ζάλιαρης
Champions League: Χαμός στον όμιλο της Σίτι, ψάχνει πρόκριση η Ατλέτικο

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι απόλυτα ήρεμη στο 3ο γκρουπ του φετινού Champions League και τα πάντα είναι ανοιχτά για τη δεύτερη θέση στα αποψινά ματς! Ανάλογα με τα αποτελέσματα μπορεί να περάσει οποιαδήποτε ομάδα που βρέθηκε στον όμιλο με τους «πολίτες». Θέλει να «κλειδώσει» μια θέση στα νοκ-άουτ και η Ατλέτικο που κοντράρεται με τη Λοκομοτίβ Μόσχας...

Η φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ολοκληρώνεται απόψε και σχηματίζεται το παζλ με τις 16 ομάδες που θα μάθουν την ερχόμενη Δευτέρα τις αντιπάλους τους για τη συνέχεια του κορυφαίου θεσμού.

Στα δύο πρώτα γκρουπ όλα έχουν τελειώσει στην υπόθεση πρόκριση, με τις Παρί, Ρεάλ, Μπάγερν και Τότεναμ να έχουν τσεκάρει τα «εισιτήριά» τους. Η Μπριζ από τον πρώτο όμιλο θέλει να συνεχίσει στο Europa League αν πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη «βασίλισσα», ενώ και ο Ολυμπιακός διεκδικεί τη συνέχεια της πορείας του στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, στον 3ο όμιλο γίνεται ο ... χαμός, με τη Σίτι να έχει «καθαρίσει» και να περιμένει την ομάδα που θα τη συνοδεύσει στην επόμενη φάση. Η Σαχτάρ περνάει αν νικήσει την Αταλάντα ή και με ισοπαλία αν η Ντιναμό δεν νικήσει τη Σίτι. Από την πλευρά της, η ιταλική ομάδα θέλει συνδυασμό δικής της νίκης και... δώρου από τους «πολίτες».

Στον 4ο όμιλο, πέρα από τη Γιουβέντους που έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη, η Ατλέτικο πρέπει να νικήσει τη Λοκομοτίβ για να... τελειώσει την ιστορία, ενώ, τη θέση για τους «16» διεκδικεί και η Λεβερκούζεν αν νικήσει την αδιάφορη «Γηραιά Κυρία» και η Ατλέτικο αποτύχει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ρώσων...

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι 19:55 (CosmoteSport 4 HD)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αταλάντα (CosmoteSport 5 HD)

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 22:00 (CosmoteSport 2 HD)

Μπάγερν Μονάχου – Τότεναμ (CosmoteSport 3 HD)

Μπριζ – Ρεάλ Μαδρίτης (CosmoteSport 6 HD)

Παρί Σεν Ζερμέν – Γαλατασαράι (CosmoteSport 7 HD)

Λεβερκούζεν – Γιουβέντους (CosmoteSport 8 HD)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας (CosmoteSport 9 HD)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα