Τότεναμ – ball boy: «Ο Μουρίνιο μου έφτιαξε... όλη τη ζωή»! (vid)

Τότεναμ – ball boy: «Ο Μουρίνιο μου έφτιαξε... όλη τη ζωή»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τότεναμ – ball boy: «Ο Μουρίνιο μου έφτιαξε... όλη τη ζωή»! (vid)

bet365

Ο μικρός Καλούμ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ για τη στιγμή που... τον έκανε διάσημο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την «ασίστ» στον Οριέ, εξήγησε γιατί δεν πρόλαβε να δει το γκολ και τόνισε πως «ο Ζοσέ μου έφτιαξε... όλη τη ζωή, όχι απλά τη μέρα»!

Το ball-boy στο γήπεδο της Τότεναμ – επί έξι σεζόν επιλέγει να βρίσκεται στα παιχνίδια της ομάδας και να βοηθάει με τις μπάλες – έγινε... θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Ευρώπη με τον ρόλο που έπαιξε στην ισοφάριση απέναντι στον Ολυμπιακό προτού τα «σπιρούνια» φτάσουν στο τελικό 4-2.

Πέταξε τη μπάλα αμέσως στον Οριέ για την εκτέλεση του πλάγιου άουτ, αυτός βρήκε τον Μόουρα κι εκείνος γύρισε τη μπάλα στον Κέιν για το προσωρινό 2-2 στο 50ο λεπτό.

Ο Μουρίνιο πήγε και αγκάλιασε τον μικρό, για τον οποίο έγινε κουβέντα... σε κάθε μεγάλο τηλεοπτικό στούντιο στη βρετανική τηλεόραση!

«Εγώ έκανα απλά τη δουλειά μου. Δεν πρόλαβα καν να δω το γκολ γιατί έψαχνα τη μπάλα που είχε φύγει πλάγιο μετά το τάκλιν. Άκουσα την ιαχή, γύρισα και είδα τον Κέιν να πανηγυρίζει.

Είδα στο ριπλέι στο video-wall το γκολ και είδα τι έγινε... Ήταν πολύ όμορφο από πλευράς Μουρίνιο αυτό που έκανε, αν και δεν ήταν ανάγκη. Αλλά μου έφτιαξε τη ζωή ολόκληρη, όχι απλά τη μέρα. Αγαπώ την Τότεναμ και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που συνέβη» ήταν τα λόγια του μικρού Καλούμ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα