Λυών - Ζενίτ 1-1: Το σερί της... ισοπαλίας (vid)

Gazzetta team
Λυών - Ζενίτ 1-1: Το σερί της... ισοπαλίας (vid)

bet365

Η Ζενίτ έφυγε με ισοπαλία 1-1 από την έδρα της Λυών, που παραμένει χωρίς νίκη μπροστά στο κοινό της από το 2016 στο Champions League.

Η Λυών μετρούσε 5 συνεχόμενες ισοπαλίες στην έδρα της στο Champions League και το σερί συνεχίστηκε και στο παιχνίδι απέναντι στην Ζενίτ. Η ρωσική ομάδα ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση, στην οποία επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-16.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το πρώτο λεπτό και στο 41’ ήρθε το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Αζμούν και Τζιούμπα συνδυάστηκαν άψογα για το 1-2, με τον Ιρανό να τελειώνει ιδανικά τη φάση και να κάνει το 0-1. Η απάντηση των λιονέ ήρθε στο 51’, όταν ο Ντεπάι με πέναλτι έκανε το 1-1, ενώ μετά το 60’ οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, όμως σπατάλησαν όλες τις ευκαιρίες τους και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Λυών (Σιλβίνιο): Λόπες, Ντιμπουά, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Κονέ, Τουσάρ, Αντελαΐντ (85’ Τεριέ), Τιάγκο Μέντες, Τραορέ (77’ Κορνέ), Ντεπάι, Ντεμπελέ

Ζενίτ (Σεργκέι Σεμάκ): Λουνιόβ, Καραβάεβ (78’ Σάτοβ), Οσόριο, Ιβάνοβιτς, Ρακίτσκι, Ντάγκλας Σάντος, Μπάριος, Ζιρκόβ (64’ Κουζιάεβ), Ντριούσι, Αζμούν (47’ Οζντόεβ), Τζιούμπα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα