Ο Ιταλός Ρόκι διαιτητής στο Ολυμπιακός - Τότεναμ

Gazzetta team
Ο Ιταλός Ρόκι διαιτητής στο Ολυμπιακός - Τότεναμ

bet365

Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι ορίστηκε να είναι ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ για για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Τορίνο - Λέτσε με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόσι θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Τότεναμ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο Ρόσι φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στους Πειραιώτες αλλά και στην ΑΕΚ, αφού το 2014 ήταν στο Ολυμπιακός-Μαν. Γιουνάιτεντ 2-0 για τους «16» του Champions League, ενώ πέρσι ήταν στο Βίντι-ΑΕΚ 1-2 για τα playoffs του Champions League, ενώ ήταν και στην ήττα με 2-1 από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα στις 17 Δεκεμβρίου του 2019 για τους ομίλους του Europa League.

Παλιότερα έχει διαιτητεύσει και τα ματς Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 0-3, Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός 1-0, αλλά και το Κροατία-Ελλάδα 4-1 για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Ο 46χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μέλι, Καρμπόνε, με 4ο τον Ντοβέρι και στο VAR τους Βαλέρι, Μαριάνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα