Ολυμπιακός-Κράσνονταρ: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Αντώνης Σαούλης
Ολυμπιακός-Κράσνονταρ: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

bet365

Mετά την Βικτόρια Πλζεν και την Μπασάκσεχιρ ο Ολυμπιακός θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ για να μπει στους ομίλους του Champions League.

Ολυμπιακός - Κράσνονταρ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τα κατάφερε με την δευτεραθλήτρια Τσεχίας. Ισοπαλία (0-0) εκτός έδρας, μεγάλη νίκη με 4-0 στο «Καραϊσκάκης» επί της Βικτόρια Πλζεν. Απέκλεισε και την δευτεραθλήτρια Τουρκίας. Νίκησε και τις δύο φορές την Μπασάκσεχιρ (1-0 στην Τουρκία, 2-0 στο Φάληρο). Εφτασε στα play off του Champions League εκεί που θα συναντήσει την 3η του πρωταθλήματος Ρωσίας, Κράσνονταρ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League και το τελευταίο του εμπόδιο θα είναι και το πιο δύσκολο σε σχέση με τα άλλα δύο που πέρασε. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 22:00 στο «Καραϊσκάκης» (CosmoteSports2) θα φιλοξενήσουν τον Μάρκους Μπεργκ και την παρέα του για να αποκτήσουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Ρωσία (27 Αυγούστου).

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήθελε ν' ανοίξει τα χαρτιά του στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου λέγοντας πως «δεν συμφωνώ με το ρητό ότι 11αδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Ολα δείχνουν ωστόσο ότι η 11αδα των προηγούμενων αγώνων δεν θ' αλλάξει και ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους:
Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βαλμπουένα, Ποντένσε, Γκερέρο.

Από την μεριά τους οι Ρώσοι γνωρίζουν καλά τι εστί Ολυμπιακός και τι «Καραϊσκάκης». Ο Ματβέεφ (σ.σ. βοηθός του Μουσάεβ) στη συνέντευξη Τύπου τόνισε μεταξύ άλλων πως «ξεχωρίζω τον Βαλμπουένα και ο Ολυμπιακός είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα».
Ο Μάρκος Μπεργκ δεν ήθελε να σχολιάσει τα σενάρια του καλοκαιριού και στάθηκε απλά στην νυν ομάδα του λέγοντας ότι «δεν θέλω να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε. Είναι παρελθόν και κοιτάζω την ομάδα μου μόνο, που είναι η Κρασνοντάρ».

Οσο για την πιθανή 11αδα της Κράσνονταρ; Αυτή θα αποτελείται από τους:
Σαφόνοφ, Πετρόφ, Σπάιτς, Φγιολουσον, Ραμίρες, Καμπόλοφ, Ολσον, Βιλένα, Βάντερσον, Σουλεϊμάνοφ, Μπεργκ (σε σχήμα 4-3-3).

Ο τεχνικός της Κράσνονταρ, Μουράντ Μουσάεβ δεν θα κάτσει στον πάγκο μιας και δεν έχει δίπλωμα UEFA Pro και τον ρόλο του θα πάρει ο συνεργάτης του, Σεργέι Ματβέεβ.

Οι Σεμέδο, Τσιμίκας (από Ολυμπιακός) και Βιλένα (Κράσνονταρ) εάν δεχθούν κίτρινη κάρτα θα χάσουν τον επαναληπτικό της Ρωσίας.

Και στα δύο παιχνίδια θα χρησιμοποιηθεί (εάν χρειαστεί) και το VAR. Για πρώτη φορά στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» θα γίνει χρήση VAR όπως και σε όλα τα ματς των play off του Champions League.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ
22:00, CosmoteSports2, Γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε
Βοηθοί: Χουάν Κάρλος Γιέστε, Ρομπέρτο Αλόνσο
Video Assistant Referee: Αλεχάνδρο Ερνάντεζ με βοηθό τον Χουάν Μαρτίνεζ
Τέταρτος: Χοσέ Μαρία Σάντσεζ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα