Ματβέεφ: «Ξεχωρίζω τον Βαλμπουενά, περιμένω δυνατό ματς»

Ματβέεφ: «Ξεχωρίζω τον Βαλμπουενά, περιμένω δυνατό ματς»

Δημήτρης Τομαράς
Ματβέεφ: «Ξεχωρίζω τον Βαλμπουενά, περιμένω δυνατό ματς»

bet365

Ο Σεργκέι Ματβέεφ έκανε ξεχωριστή μνεία στον Βαλμπουενά και διευκρίνισε πως περιμένει για την Κρασνοντάρ δυνατά ματς με αντίπαλο του Ολυμπιακού του Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Ματβέεφ υπογράμμισε στην Σ.Τ. για:
Τον ποιον ξεχωρίζει τον Ολυμπιακό: Πρώτα ξεχωρίζω τον Βαλμπουενά. Κάνει πολύ καλά παιχνίδια και συμβάλλει στα μέγιστα και ειδικά στις στατικές φάσεις. Είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα ο Ολυμπιακός και περιμένουμε δυνατά ματς.
Το πως περιμένει τον αντίπαλο: Είναι πολύ δύσκολο να ξέρουμε την τακτική του αντίπαλου τεχνικού. Εμείς θα προετοιμαστούμε για όλα τα ενδεχόμενα.
Τον στόχο της Κρασνοντάρ: Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σκοράρουμε. Έχει σημασία το γκολ εκτός έδρας. Είναι ένα θέμα πως ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί γκολ. Αυτό δείχνει την καλή αμυντική λειτουργία του.
Τον Καμπελά: Έχει έρθει μαζί μας και λογικά θα παίξει αύριο. Ο Άρι συνεχίζει την αποθεραπεία του ενώ ο Μαρτίνοβιτς δεν θα παίξει και δεν ήταν να ταξιδέψει. Όσον αφορά στον Σουλεϊμάνοφ είναι προσγειωμένος και έτοιμος να προσφέρει.
Τον Μπεργκ: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Είχε τις ευκαιρίες του να βρει δίχτυα. Δεν έχει σκοράρει αλλά πιστεύουμε πως αυτό θα συμβεί σύντομα.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα