Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου τόνισε και πάλι τις μεγάλες του επιθυμίες για την ομάδα του Ολυμπιακού και εξήγησε πως οι παίκτες του πέρασαν την Μπασακσεχίρ.
Ο Πορτογάλος είπε για:
Τον Σα και τα στοιχεία που ξεχώρισε εκείνος: Ναι μπορούμε να πούμε ότι ο Σα ήταν από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες, όμως ήμασταν δίκαιοι νικητές και των 2 αγώνων. Νομίζω ότι κάναμε ένα έξυπνο παιχνίδι με αντίπαλο με ποιότητα που διεκδικούσε τον τίτλο στην Τουρκία. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και παράλληλα περιορίσαμε εκείνες του αντιπάλου.
Τον τρόπο που κερδίζει τα ματς ο Ολυμπιακός: Πραγματικά αυτά τα παιχνίδια τα θεωρούμε τελικούς. Έτσι τα βλέπουμε και το λέμε στους παίκτες μας. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα δούμε διάφορες αλλαγές και σε τακτική και σε πρόσωπα. Αυτήν την στιγμή δουλεύουμε καλά. Παίζουμε για να κερδίζουμε. Σήμερα το πιο σημαντικό είναι το πως ξεκινήσαμε πολύ καλά και δυνατά στα πρώτα 15 λεπτά. Αυτό καθορίζει και βοηθάει και είμαστε ευχαριστημένοι που το πετυχαίνουμε σε 4 σερί παιχνίδια.
Το μπάτζετ της Μπασάκ και την χαμένη ευκαιρία του Ρομπίνιο: Για το 2ο ερώτημα υπάρχουν στιγμές που επηρεάζουν αλλά δεν ξέρουμε τι θα είχε γίνει εάν είχε μπει. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει το μπάτζετ της Μπασάκ αλλά είμαστε ένας πολύ μεγάλος σύλλογος που θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και είμαστε η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και η πιο καλή. Θέλουμε μία τέτοια πρόκριση που αξίζει στον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η ομάδα με το πιο μεγάλο μπάτζετ.
Το τι είπε στους παίκτες του πριν και μετά το ματς: Είμαστε σε μία φάση με δύσκολα ματς αλλά που η ομάδα είναι καλά αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είδατε το τι συνέβη με Πόρτο και Κρασνοντάρ. Αυτό είναι η απόδειξη της ανάγκης της συγκέντρωσης στα ματς. Θέλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και δυνατοί πνευματικά και αγωνιστικά. Αυτό είπα στους παίκτες μου. Να κάνουν το καλύτερο. Μετά το τέλος του αγώνα τους αγκάλιασα και τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί έτσι έπρεπε.
Το πως διαμορφώνεται ο χαρακτήρας μίας ομάδας από τέτοιες προκρίσεις: Αυτά τα ματς φτιάχνουν χαρακτήρα και μέταλλο σε μία ομάδα. Νομίζω ότι η βάση και η δουλειά ξεκίνησε από πέρυσι. Τα κάνουμε πράξη γιατί οι παίκτες έχουν αφομοιώσει την δουλειά του προπονητή από την στιγμή που είμαστε και φέτος στην ομάδα. Είναι σημαντικό που συνεχίζουμε έτσι φέτος και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Όλος ο Οργανισμός του Ολυμπιακού δουλεύει για αυτόν τον σκοπό. Από τον πρόεδρο, την διοίκηση, το σκάουτινγκ μέχρι την ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα