«Δεν γίνεται να μην σεβαστείς τον Ολυμπιακό, αλλά θέλουμε πρόκριση στους ομίλους»

«Δεν γίνεται να μην σεβαστείς τον Ολυμπιακό, αλλά θέλουμε πρόκριση στους ομίλους»

«Δεν γίνεται να μην σεβαστείς τον Ολυμπιακό, αλλά θέλουμε πρόκριση στους ομίλους»

bet365

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Μπασάκσεχιρ, Ρομπίνιο μίλησε στο gazzetta.gr για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, πλέκοντας το εγκώμιο των «ερυθρόλευκων», ενώ θυμήθηκε και τα ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπασάκσεχιρ - Ολυμπιακός με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ρομπίνιο αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα που φόρεσε τη φανέλα στην Μπασάκσεχιρ. Στα 35 του ο 100 φορές διεθνής με την «σελεσάο» παραμένει άκρως ανταγωνιστικός μολονότι στο μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις τεράστιες απαιτήσεις που υπήρχαν από τον ίδιο. Ο Πελέ τον είχε χρίσει ως διάδοχο του, ενώ μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν.

Τον Ιανουάριο του 2018 η Σίβασπορ του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Ρομπίνιο αποδείχθηκε ανέλπιστα καλός παίρνοντας τον περασμένο Ιανουάριο μεταγραφή στην Μπασάκσεχιρ.

Μέσω του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη φιλοδοξεί να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League για τελευταία ίσως φορά στην καριέρα του.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει η Μπασάκσεχιρ να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού, κάτι που όπως παραδέχεται στο gazzetta.gr o Ρομπίνιο, μόνο εύκολο δεν θεωρείται.

«Δεν γίνεται να μην σεβαστείς μια ομάδα με την δυναμική και την ιστορία του Ολυμπιακού. Μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολα ματς. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θυμήθηκε και τα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό όταν αγωνίζονταν στη Ρεάλ το 2007!

«Θυμάμαι που είχα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό όταν αγωνιζόμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Δεν έχω ξεχάσει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο του Ολυμπιακού».

Ο Ρομπίνιο θεωρεί πως η Μπασάκσεχιρ διαθέτει την ποιότητα, αλλά και το ειδικό βάρος για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία. Η ομάδα είναι έτοιμη για το Champions League και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας. Πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε στους ομίλους, αλλά αυτό που προέχει είναι να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στη Μπασάκσεχιρ. Δεν είμαι μόνο εγώ. Διαθέτουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης όπως είναι οι Αρντά Τουράν, Βίσκα, Ντεμπά Μπα, αλλά και άλλα παιδιά. Στο ποδόσφαιρο όμως αυτό που μετράει είναι η συνολική εικόνα μια ομάδας και όχι ο καθένας ατομικά».

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από μια τετραετία είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, δίχως τελικά η μετακίνηση του να ευοδωθεί.

«Πάντα είμαι χαρούμενος όταν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκαν για μένα, η Ελλάδα άλλωστε είναι εξαιρετική χώρα και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα