Φερέιρα: «Από την πρώτη μέρα στον ΠΑΟΚ περιμένω αυτό το παιχνίδι» (vid)

Φερέιρα: «Από την πρώτη μέρα στον ΠΑΟΚ περιμένω αυτό το παιχνίδι» (vid)

Φερέιρα: «Από την πρώτη μέρα στον ΠΑΟΚ περιμένω αυτό το παιχνίδι» (vid)

bet365

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Αμπέλ Φερέιρα για τον Άγιαξ, την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, τον παράγοντα κόσμος και τον Ιβάν Σαββίδη ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στον Άγιαξ.

Χάντερσφιλντ - Ντέρμπι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Με μία φράση ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε το στίγμα και έδειξε τις διαθέσεις και το τι περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο πρώτο μεγάλο ραντεβού κόντρα στον Άγιαξ. «Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι έτοιμοι να δώσουν το... 200% στο γήπεδο», υποστήριξε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας.

Όμως την καλύτερη ατάκα την κράτησε για το τέλος όταν ρωτήθηκε για τον Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο συναντήθηκε το βράδυ της Κυριακής (4/8) στο «Μακεδονία Παλλάς».

«Ξέρουμε ότι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και φιλόδοξοι. Χθες γνώρισα τον κ. Σαββίδη. Βλέπω τον εαυτό μου μέσα στα όνειρα του. Θεωρώ πως μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όλοι, για κερδίσει η ομάδα. Ο κ. Σαββίδης είναι γεννημένος νικητής», τόνισε ο Αμπέλ Φερέιρα

Ο 40χρονος προπονητής ξεκαθάρισε ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα είναι στην αποστολή του «Δικεφάλου» και μίλησε αναλυτικά για το πως περιμένει το αυριανό ματς. «Από τη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ το μόνο που σκέφτομαι είναι το αυριανό παιχνίδι, άσχετα με τον ποιον θα αντιμετωπίζαμε. Όπου και να παίξουμε, κόντρα σε όποιον αντίπαλο θα πάμε για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός «όλοι γνωρίζουμε τον Άγιαξ. Το θέμα είναι το πως θα εμφανιστούμε εμείς», ενώ όπως πρόσθεσε εγώ ζητάω από τους παίκτες να βγάζουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Άγιαξ είναι μία ιστορική ομάδα που στηρίζεται στις Ακαδημίες της και παίζει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που στηρίζεται στην ομαδικότητα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Θεωρώ πως θα είναι παιχνίδι τακτικής και στρατηγικής».

Και όπως πρόσθεσε: «η αγωνιστική μας ταυτότητα δεν θα αλλάξει. Θα υπάρχουν μόνο στρατηγικές και τακτικές αλλαγές. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχουν δύο αγώνες και ο συναισθηματικός παράγοντας είναι πολύ σημαντικός. Πρέπει οι παίκτες να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους σε κάθε λεπτό του αγώνα. Αν το κάνουμε αυτό έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Σίγουρα ο αντίπαλος μας έχει διαβάσει και μας σέβεται. Θέλουν να έχουν όλα τους όπλα διαθέσιμα».

Ο Φερέιρα στάθηκε και στο κομμάτι της παρουσίας του κόσμου στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ. «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για το sold out στο παιχνίδι αλλά και στα διαρκείας. Ζητώ τη στήριξή τους μέχρι τέλους. Η δύναμη της έδρας θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Όλα παίζουν ρόλο. Θέλουμε τη βοήθεια των οπαδών μας και δουλεύουμε πολύ στο πνευματικό κομμάτι. Σίγουρα το πάθος είναι δεδομένο από την πλευρά μας».

Ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει και με την παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί την προετοιμασία του για την σπουδαία αναμέτρηση της Τρίτης (6/8) στην κατάμεστη Τούμπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα