Μπαρτσελόνα για τελικό, Λίβερπουλ για κάτι... παραπάνω από άθλο

Μπαρτσελόνα για τελικό, Λίβερπουλ για κάτι... παραπάνω από άθλο

bet365

Η Λίβερπουλ με τις δυσκολίες να έχουν γιγαντωθεί, υποδέχεται απόψε (22:00, CosmoteSport 1 HD) τη Μπαρτσελόνα στον μεταξύ τους επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League στο «Άνφιλντ». Με ασφαλές σκορ (3-0) από το πρώτο ματς οι Καταλανοί, στην επιστροφή του Σουάρες στο γήπεδο που μεγαλούργησε...

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ ξέρουν ότι πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον τρία γκολ, δίχως απάντηση από τους «μπλαουγκράνα», στα 90 λεπτά της αποψινής αναμέτρησης, για να υπάρξει η παράταση που θα προσφέρει την ευκαιρία πρόκρισης.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση – κι εφόσον φυσικά δεν υπάρξει το 4-0 για την ομάδα του Κλοπ – η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί στη Μαδρίτη, στον μεγάλο τελικό του Wanda Metropolitano.

Το 3-0 από το πρώτο παιχνίδι του «Καμπ Νόου» είναι κάτι που στη θεωρία... απαγορεύει ρητά στη Λίβερπουλ να ελπίζει, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορεί να υπολογίζει απόψε στις υπηρεσίες των Σαλάχ και Φιρμίνο. Ο Αιγύπτιος δεν μπορεί να παίξει μετά τη διάσειση που υπέστη το περασμένο Σάββατο στη νίκη (3-2) επί της Νιούκαστλ, ενώ, ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε σε προπόνηση την περασμένη εβδομάδα και δεν πρόλαβε το παιχνίδι.

Για τους σημερινούς φιλοξενούμενους, ως γνωστόν ο Ντεμπελέ έμεινε εκτός αποστολής, ενώ απών είναι και ο Ραφίνιο. Ο Λουίς Σουάρες επιστρέφει στο γήπεδο που πέρασε τρομερές στιγμές, που έκανε την Premier League να παραμιλάει με την εκτελεστική του δεινότητα και που έκλαψε πικρά έπειτα από μια ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, όταν χάθηκε ο... σχεδόν σίγουρος τίτλος του 2014.

Στη συνέντευξη Τύπου της ρεβάνς, ο Ουρουγουανός επιθετικός απολογήθηκε για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε πριν από μια εβδομάδα στη Βαρκελώνη και ανέφερε ότι δεν θα πράξει το ίδιο σε περίπτωση που βρει δίχτυα και απόψε...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα