Αναβλήθηκε ολόκληρη αγωνιστική στην Ολλανδία για να ξεκουραστεί ο Άγιαξ!

Αναβλήθηκε ολόκληρη αγωνιστική στην Ολλανδία για να ξεκουραστεί ο Άγιαξ!

Κώστας Ζάλιαρης
Αναβλήθηκε ολόκληρη αγωνιστική στην Ολλανδία για να ξεκουραστεί ο Άγιαξ!

bet365

Το ολλανδικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται περήφανα στην Ευρώπη από τον Άγιαξ και η Eredivisie πήρε την απόφαση ν' αναβάλει ολόκληρη αγωνιστική για να πάει ο Αίαντας ξεκούραστος στα ημιτελικά κόντρα στην Τότεναμ!

100% Επιστροφή* χρημάτων Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ομάδα του Τεν Χαγκ, μετά τη Ρεάλ, πέταξε εκτός συνέχειας του φετινού Champions League και τη Γιουβέντους, προκαλώντας έκπληξη, αλλά πολύ περισσότερο, προκαλώντας θαυμασμό.

Ο Άγιαξ παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, έχει παίκτες που πραγματικά καταλαβαίνουν ποια φανέλα φορούν και τι παρακαταθήκη τους έχει αφήσει ο Γιόχαν Κρόιφ και πετυχαίνουν κάτι ιδιαίτερο, το οποίο είχε να συμβεί από το 1997!

Η Eredivisie, επιδεικνύοντας σεβασμό και τιμή προς τον Αίαντα, αποφάσισε ν' αναβάλει ολόκληρη αγωνιστική του πρωταθλήματος για να πάει η ομάδα με φρεσκάδα στα ημιτελικά απέναντι στην Τότεναμ!

«Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ όμορφος ο λόγος της παρουσίας του Άγιαξ στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης» ανέφερε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της KNVB, Έρικ Γκουντ.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, πως πρόκειται για μια σεζόν που στην κορυφή γίνεται... χαμός, ενώ επίσης, η Ντε Γκράαφτσαπ, το ματς της οποίας με τον Άγιαξ αναβλήθηκε (είχε προγραμματιστεί για τις 28 Απρίλη), παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία! Η προσπάθεια επιβίωσης πρέπει να γίνει δίκαια και στα ίσια κι όχι να έχουν παίξει οι υπόλοιπες ομάδες νωρίτερα...

Εφόσον συμφωνήσουν οι ποδοσφαιριστές Αρχές αλλά και η Αστυνομία, όλα τα παιχνίδια της αναβληθείσας αγωνιστικής θα μεταφερθούν στην 15η Μαΐου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα