Το καλύτερο γκολ για τον Μέσι είναι εκείνο που σκόραρε περνώντας όλη την άμυνα της Ρεάλ (vid)

Gazzetta team
Το καλύτερο γκολ για τον Μέσι είναι εκείνο που σκόραρε περνώντας όλη την άμυνα της Ρεάλ (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αργεντινή ρωτήθηκε για το καλύτερο γκολ που έχει σκοράρει, αλλά δεν επέλεξε το τρομερό τέρμα του κόντρα στη Χετάφε.

Στην Μπαρτσελόνα έχουν επιλέξει ως το καλύτερο γκολ της ιστορίας του κλαμπ εκείνο που είχε σκοράρει ο Λιονέλ Μέσι απέναντι στη Χετάφε στις 18 Απριλίου του 2007, όταν ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε... σμπαράλια την άμυνα της αντιπάλου θυμίζοντας τον Ντιέγο Μαραντόνα!

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε σε αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό, όταν ρωτήθηκε να επιλέξει το καλύτερο γκολ που έχει σκοράρει με την Μπάρτσα, διάλεξε άλλο.

Ποιο ήταν αυτό; Σύμφωνα με τον Αργεντινό σούπερ σταρ το καλύτερο τέρμα που έχει σκοράρει με την Μπαρτσελόνα είναι εκείνο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπέου για τους ημιτελικούς του Champions League στις 27 Απριλίου του 2011, με τους Μπλαουγκράνα να επικρατούν με 0-2. Ο Μέσι είχε περάσει όλη την άμυνα της Ρεάλ πριν πλασάρει τον Ικερ Κασίγιας σε ένα εκπληκτικό σόλο-γκολ από τον Αργεντινό.

«Εμένα μου αρέσει αυτό που έκανα στη Ρεάλ Μαδρίτης στους ημιτελικούς του Champions League για τη στιγμή που το έβαλα και για όλα», σχολίασε ο Μέσι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα