Ντρογκμπά: «Είπα “Θεέ μου, αν υπάρχεις, εμφανίσου” και σκόραρα»! (vid)

Ντρογκμπά: «Είπα “Θεέ μου, αν υπάρχεις, εμφανίσου” και σκόραρα»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντρογκμπά: «Είπα “Θεέ μου, αν υπάρχεις, εμφανίσου” και σκόραρα»! (vid)

bet365

Το πολυτιμότερο γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι, στον τελικό του Champions League, το 2012 στο Μόναχο, ήρθε έπειτα από την... πρόκληση του Ιβοριανού στα Θεία, σε μια στιγμή που απλά δυνάμωσε περισσότερο την πίστη του!

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο θρύλος των «μπλε» του Λονδίνου επιβεβαίωσε την απόσυρσή του στην ηλικία των 40 ετών και μεταξύ άλλων, για την κατάκτηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, πριν από έξι χρόνια, στο παιχνίδι με τη Μπάγερν στο Μόναχο.

Αποκάλυψε τις σκέψεις του για τη στιγμή του γκολ στο φινάλε, ώστε η ισοπαλία να οδηγήσει στην παράταση, έπειτα στα πέναλτι κι εν τέλει στην επιτυχία της Τσέλσι...

«Όσο ήμουν στον αγωνιστικό χώρο, επικαλέστηκα αρκετές φορές τον Θεό... Είχα ανοίξει κουβέντα μαζί του... Στο τέλος, απλά κοίταξα ψηλά και είπα “Θεέ μου, αν πραγματικά υπάρχεις, εμφανίσου τώρα”. Έτσι ήρθε το γκολ με την κεφαλιά μου από το κόρνερ και τρέχοντας να πανηγυρίσω, κοιτούσα ψηλά και έλεγα από μέσα μου “όντως Υπάρχεις”.

Πιστεύω στον Θεό... Δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι περισσότερο για όσα συνέβησαν σ' εκείνο τον τελικό. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο σε ένα παιχνίδι που πήγαμε να παίξουμε μπροστά σε εχθρικό κοινό, που χάναμε 1-0, που ισοφαρίσαμε στο τέλος, που απέκρουσε πέναλτι ο Τσεχ και που σκόραρα στο τελευταίο πέναλτι. Θα μπορούσε να γίνει ταινία όλο αυτό. Δεν ξεχνιέται...».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ντρογκμπά αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο μ' ένα συγκινητικό αντίο

Ο Μουρίνιο, ο Ντρογκμπά και οι ομιλίες για... βασιλιάδες

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα