Ο Μουρίνιο, ο Ντρογκμπά και η ομιλία για... βασιλιάδες

Ο Μουρίνιο, ο Ντρογκμπά και η ομιλία για... βασιλιάδες

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μουρίνιο, ο Ντρογκμπά και η ομιλία για... βασιλιάδες

bet365

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο πίσω στο καλοκαίρι του 2005, ο Ζοσέ Μουρίνιο έθιξε τον ποδοσφαιρικό του εγωισμό και κατάφερε να τον κρατήσει στην Τσέλσι, έτσι ώστε εν έτει 2018 και ολοκληρώνοντας την καριέρα του, ο Ιβοριανός να θεωρείται θρύλος των «μπλε».

Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ παίζει στο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο Ντρογκμπά πέρασε δύσκολα στην πρώτη του σεζόν με τους «μπλε» του Λονδίνου, αν και είχε ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 με 16 τέρματα και τεράστια συμβολή στο πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου της πρωτεύουσας έπειτα από 50 χρόνια.

Ο πρώτος καιρός δεν του άρεσε καθόλου στην Αγγλία και άρχισε να σκέφτεται πως έπρεπε να επιστρέψει στο λιμάνι του, στην ασφάλεια που του πρόσφερε η Μαρσέιγ.

Τότε ήταν που του μίλησε ο Μουρίνιο και του έδωσε κίνητρο για να ρισκάρει και να διεκδικήσει νέα πράγματα στην καριέρα του.

«Αν θες να είσαι ο μοναδικός βασιλιάς και να έχεις μονάχα υπηκόους πίσω σου, τότε πήγαινε πάλι στη Μαρσέιγ. Εδώ έχουμε 22 βασιλιάδες στο ρόστερ. Είτε δουλεύετε όλοι μαζί, είτε φεύγετε αν δεν το αντέχετε» είχε πει ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως αποκάλυψε ο Ιβοριανός στράικερ σε συνέντευξή του και αυτό ήταν αρκετό για να τον κάνει ν' αναθεωρήσει και να συνεχίσει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα