Γιουβέντους - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2

Gazzetta team
Γιουβέντους - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-2

bet365

Γιουνάιτεντ για... πρόκριση! Σούπερ ανατροπή στο Τορίνο για την ομάδα του Μουρίνιο, επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους και βρέθηκε στη 2η θέση. Γκολ και πανηγυρισμός από Κριστιάνο.

Ο Κριστιάνο πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League με τη φανέλα της Γιουβέντους, πανηγύρισε έξαλλα, αλλά στο τέλος η ομάδα του Μουρίνιο ήταν αυτή που... γιόρτασε τρελά. Απίθανη ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ, επικράτησε 2-1 στο Τορίνο και βρέθηκε στη 2η θέση και στο -2 από τη «Μεγάλη Κυρία». Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μάντσεστερ έκανε come back νίκης σε αγώνα Champions League με δυο γκολ στα πέντε τελευταία λεπτά για πρώτη φορά από τον τελικό του 1999.

Η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά, είχε τον έλεγχο, με τους Κριστιάνο, Ντιμπάλα να είναι απειλητικοί για την ομάδα του Αλέγκρι. Βέβαια, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 34ο λεπτό για να έρθει η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, όταν ο Ντε Χέα με εξαιρετική επέμβαση νίκησε τον Κουαδράδο. Δυο λεπτά αργότερα η «Μεγάλη Κυρία» είχε την καλύτερή της ευκαιρία, όταν το σουτ του Κεντίρα σταμάτησε στο δοκάρι. Η Μάντσεστερ μπήκε ορεξάτη στην επανάληψη και απείλησε πρώτη, αλλά το σουτ του Μαρσιάλ πέρασε μόλις άουτ. Στο 52ο λεπτό η Γιούβε έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, αλλά η σουτάρα του Ντιμπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο 65' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Εξαιρετική μπαλιά του Μπονούτσι, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με υπέροχο τελείωμα πέτυχε 1-0. Μάλιστα, πανηγύρισε έξαλλα το γκολ, το οποίο ήταν το 121ο στη διοργάνωση. Λίγο αργότερα η Γιουβέντους άγγιξε το δεύτερο γκολ, ο Πορτογάλος μοίρασε στον Πιάνιτς, αλλά ο Βόσνιος νικήθηκε από τον Ντε Χέα. Ούτε ο Κουαδράδο όμως κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη και το... πλήρωσε! Στο 79' ο Μάτα πήρε θέση στο βασικό σχήμα και στο 86' με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα! Ο ενθουσιασμός των φιλοξενούμενων έφερε και την ανατροπή. Η Γιουνάιτεντ πίεσε και στο 89' από την προσπάθεια του Πογκμπά και το... τελείωμα του Σάντρο ήρθε το 2-1. Μάλιστα, οι Κόκκινοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και τρίτο γκολ, αλλά ο Ράσφορντ στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία!

Γιουβέντους (Μαξ Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Ντε Σίλιο (83' Μπαρτσάλι), Κεντίρα (61' Ματουιντί), Πιάνιτς, Κουαδράδο (90' Μάντζουκιτς), Μπεντανκούρ, Ρονάλντο, Ντιμπάλα

Μαν. Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Σο, Μάτιτς, Ερέρα (79' Μάτα), Πογκμπά, Λίνγκαρντ (70' Ράσφορντ), Σάντσες (79' Φελαϊνί), Μαρσιάλ

8ος όμιλος
1. Γιουβέντους 9 (7-2)
2. Μαν. Γιουνάιτεντ 7 (5-2)
3. Βαλένθια 5 (4-4)
4. Γιούνγκ Μπόις 1 (2-10)


Επόμενη αγωνιστική 27/11
Μαν. Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις
Γιουβέντους - Βαλένθια

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα