Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν 1-2

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν 1-2

bet365

Με τον Γκουαρδιόλα στην εξέδρα, η Σίτι, που από πολλούς είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, υπέστη ήττα-σοκ στο Μάντσεστερ από την Λιόν (1-2).

Οι Citizens μπορεί να είναι μέσα στις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, όμως στο πρώτο ματς της σεζόν 2018-19 υπέστη ταπεινωτική ήττα από την Λιόν στο Μάντσεστερ και έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα [είδε το ματς από την εξέδρα εξαιτίας τιμωρίας] έχασε εντός από την Λιόν και έγινε το πρώτο αγγλικό club στην ιστορία της διοργάνωσης που χάνει σε τέσσερις σερί αγώνες [Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λίβερπουλ 2]. Ετσι, η Σίτι μπήκε με το αριστερό σε έναν όμιλο που νωρίτερα Σαχτάρ και Χόφενχαϊμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Η Σίτι υπέστη από νωρίς σοκ από τους Γάλλους καθώς στο 26' ύστερα από λάθος του Νταβίδ Σίλβα στο κέντρο και μεγάλη γκάφα του Ντελφ ο Κορνέ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Φεκίρ για το 0-1. Η Σίτι ζήτησε πέναλτι στη συνέχεια όμως ο Φεκίρ έκανε το 0-2 στο 43' με εξαιρετικό αριστερό από το όριο της περιοχής. Στην επανάληψη οι Πολίτες μπήκαν στο ματς στο 67' όταν ύστερα από προσπάθεια του Σανέ ο Μπερνάρντο Σίλβα μείωσε, όμως δυστυχώς για τους Αγγλους, το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε υποχρεώνοντας την ομάδα τους στην 4η σερί ήττα.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα, Γκουντογκάν (55' Σανέ), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (76' Μαχρέζ), Ζεσούς (63' Αγουέρο).

Λιόν (Μπρούνο Ζενεσιό): Αντονι Λόπες, Μεντί, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Ράφαελ (76' Ντουμπουά), Πάπε Ντιόπ, Αουάρ, Ν' Ντομπελέ, Κορνέ (92' Μπερνάρ Τραορέ), Φεκίρ (79' Τουσάρ), Ντεπάι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα