Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν 1-2

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν 1-2

bet365

Με τον Γκουαρδιόλα στην εξέδρα, η Σίτι, που από πολλούς είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, υπέστη ήττα-σοκ στο Μάντσεστερ από την Λιόν (1-2).

Οι Citizens μπορεί να είναι μέσα στις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, όμως στο πρώτο ματς της σεζόν 2018-19 υπέστη ταπεινωτική ήττα από την Λιόν στο Μάντσεστερ και έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα [είδε το ματς από την εξέδρα εξαιτίας τιμωρίας] έχασε εντός από την Λιόν και έγινε το πρώτο αγγλικό club στην ιστορία της διοργάνωσης που χάνει σε τέσσερις σερί αγώνες [Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λίβερπουλ 2]. Ετσι, η Σίτι μπήκε με το αριστερό σε έναν όμιλο που νωρίτερα Σαχτάρ και Χόφενχαϊμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Η Σίτι υπέστη από νωρίς σοκ από τους Γάλλους καθώς στο 26' ύστερα από λάθος του Νταβίδ Σίλβα στο κέντρο και μεγάλη γκάφα του Ντελφ ο Κορνέ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Φεκίρ για το 0-1. Η Σίτι ζήτησε πέναλτι στη συνέχεια όμως ο Φεκίρ έκανε το 0-2 στο 43' με εξαιρετικό αριστερό από το όριο της περιοχής. Στην επανάληψη οι Πολίτες μπήκαν στο ματς στο 67' όταν ύστερα από προσπάθεια του Σανέ ο Μπερνάρντο Σίλβα μείωσε, όμως δυστυχώς για τους Αγγλους, το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε υποχρεώνοντας την ομάδα τους στην 4η σερί ήττα.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα, Γκουντογκάν (55' Σανέ), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (76' Μαχρέζ), Ζεσούς (63' Αγουέρο).

Λιόν (Μπρούνο Ζενεσιό): Αντονι Λόπες, Μεντί, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Ράφαελ (76' Ντουμπουά), Πάπε Ντιόπ, Αουάρ, Ν' Ντομπελέ, Κορνέ (92' Μπερνάρ Τραορέ), Φεκίρ (79' Τουσάρ), Ντεπάι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα