Τεν Χαγκ: «Η ΑΕΚ είναι πολύ έξυπνη ομάδα στην Ευρώπη»

Δημήτρης Βέργος
Τεν Χαγκ: «Η ΑΕΚ είναι πολύ έξυπνη ομάδα στην Ευρώπη»

bet365

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην εξυπνάδα της ΑΕΚ στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι ο Αίαντας θα προσπαθήσει να επιτεθεί για να κυριαρχήσει στο γήπεδο.

Ο 48χρονος τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ ρωτήθηκε αρχικά για την ΑΕΚ, τονίζοντας: «Στο Champions League συμμετέχουν μόνο καλές ομάδες και η ΑΕΚ είναι πολύ έξυπνη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι, ξέρουν τους κανόνες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τι είναι πάνω από όλα, το αποτέλεσμα».

Ο Τεν Χαγκ υποστήριξε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο στο αυριανό ματς: «Πρόκειται να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κυριαρχήσουμε στο δεύτερο μισό, όπου δεν θέλουμε να αφήσουμε τον αντίπαλο να αναπνεύσει».

Όσον αφορά το αν είναι καλό ή όχι που ο Άγιαξ παίζει το πρώτο του ματς για το Champions League εντός έδρας, ο Τεν Χαγκ ανέφερε: «Δεν μπορείς να το καθορίσεις. Συνεπώς δεν έχω κάτι να πω. Οι οπαδοί μας όμως το περίμεναν πολύ καιρό. Θα δημιουργήσουν σίγουρα μια αληθινή ατμόσφαιρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση του Ντόλμπεργκ (ο οποίος ίσως ξεκινήσει στην ενδεκάδα), ο Τεν Χαγκ υπογράμμισε: «Ο Ντόλμπεργκ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του γονάτου, αλλά δεν θα το αποκαλούσα τραυματισμό».

Ντε Λιχτ: «Να ενθουσιάσουμε τους οπαδούς μας»
Εκ μέρους των παικτών του Αγιαξ αυτός που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο αρχηγός Ματίς Ντε Λιχτ, ο οποίος τόνισε ότι «η ατμόσφαιρα στο γήπεδο σίγουρα μας βοηθάει πολύ. Το καλό παιχνίδι μας, εξασφαλίζει και το ότι ο κόσμος θα ακούγεται περισσότερο. Πρέπει να τους ενθουσιάσουμε. Αυτή η συνεργασία είναι σημαντική για την επιτυχία».

Οσο για το πιο ευρωπαϊκό ματς θυμάται περισσότερο, είπε: «Ο αγώνας που θυμάμαι περισσότερο είναι αυτός απέναντι στην Μπαρτσελόνα που κερδίσαμε 2-1. Παίξαμε φανταστικά. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εκείνη τη νύχτα από τους φιλάθλους ήταν η συνταγή για μια πανέμορφη ευρωπαϊκή βραδιά. Δείξαμε ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τέτοια αποτελέσματα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα