Μονακό - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Gazzetta team
Μονακό - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

bet365

Η Ατλέτικο ξεκίνησε με το δεξί το Champions League, κερδίζοντας με ανατροπή την Μονακό με 2-1.

Η Ατλέτικο ξεκίνησε με το δεξί το Champions League, κάνοντας την ανατροπή στο Μόντε Κάρλο για να πάρει σημαντική νίκη με 2-1 επί της Μονακό. Αμφότερες οι ομάδες έχουν απογοητεύσει στο ξεκίνημα της σεζόν στα πρωταθλήματά τους, με τους Μονεγάσκους να παίρνουν το προβάδισμα στο 18’ με το πρώτο γκολ του Γκρανσντίρ και να βρίσκουν την ελπίδα.

Οι παίκτες του Σιμεόνε, όμως, ανέλαβαν αμέσως την πρωτοβουλία, είχαν τον έλεγχο και στο 31’ έφτασαν στην ισοφάριση. Υπέροχος συνδυασμός των Κόκε, Γκριζμάν και Ντιέγκο Κόστα, με τον τελευταίο να κάνει το 1-1 και να δίνει αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του. Η ανατροπή, μάλιστα, για τους ροχιμπλάνκος ολοκληρώθηκε πριν το ημίχρονο, με τον Χιμένες να κάνει το 1-2 στο 1’ των καθυστερήσεων με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν περισσότερο στην επανάληψη, όμως η επιθετική τους γραμμή δεν ήταν σε καλή μέρα. Ο Μπουλά ήρθε από τον πάγκο για την Μονακό, ανεβάζοντας ταχύτητα και είχε την καλύτερη ευκαιρία στο τέλος, όταν είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η «επαγγελματική» εμφάνιση της Ατλέτικο στο δεύτερο μέρος αυτή τη φορά έφερε την επιτυχία και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μπενάλιο, Χένρικς, Γκλικ, Ζέμερσον, Σιντιμπέ, Τιέλεμανς, Ν’ Ντοράμ, Αολού (69’ Τραορέ), Γκρανσντίρ (77’ Σιλά), Τσαντλί (58’ Μπουλά), Φαλκάο

Ατλέτικο (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χουανφράν, Γοδίν, Χιμένες, Ερνάντεζ, Ρόδρι, Σαούλ, Κόκε, Κορέα (70’ Λεμάρ), Γκριζμάν, Ντιέγκο Κόστα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα