Μπάγερν - Σεβίλλη 0-0

Μπάγερν - Σεβίλλη 0-0

bet365

Η Σεβίλλη έπαιξε... ξύλο και το τελικό 0-0 στο Μόναχο δεν χάλασε την Μπάγερν, που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η Μπάγερν μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά είδε το πάθημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πήρε το μάθημα και θα δώσει το παρών στα ημιτελικά. Η Σεβίλλη έπαιξε πολύ σκληρά στο Μόναχο, προσπάθησε μέχρι το τέλος, είχε δοκάρι με τον Κορέα (που αποβλήθηκε στη συνέχεια), αλλά το τελικό 0-0 φέρνει τους Βαυαρούς του Γιουπ Χάινκες στην επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, αλλά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι χτυπούσαν στο... ψαχνό και δεν άφηναν σε ησυχία τους αντιπάλους τους. Χάμες (4’), Ρόμπεν (6’) και Λεβαντόφσκι (7’) είχαν τις πρώτες καλές στιγμές, ενώ ο Σαράμπια βρέθηκε σε καλή θέση στο 12’, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Οι παίκτες του Μοντέλα κρατούσαν σχετικά καλά στην άμυνα, έστω και αν φυσιολογικά οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή, με το ρυθμό να πέφτει μετά το 15’ και την επόμενη ευκαιρία να έρχεται με το εκπληκτικό σουτ του Χούμελς στο 34’, που πέρασε λίγο άουτ, πριν ο Σόρια βγάλει το δυνατό σουτ του Ριμπερί.

Καμία από τις προσπάθειες του Ρόμπεν (είχε τουλάχιστον πέντε καλές σε όλο το παιχνίδι) δεν κατέληξαν στα δίχτυα, ενώ από την άλλη πλευρά ο – ίσως κορυφαίος της Μπάγερν – Ραφίνια έσπευσε σε τρεις περιπτώσεις με εντυπωσιακές προσπάθειες να κόψει τους αντιπάλους του την τελευταία στιγμή. Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τον Λεβαντόφσκι να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Μπάγερν στο 49’, πριν ο Κορέα δει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του στο 59’!

Αν εκεί ερχόταν το 0-1 ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά. Η τακτική των Σεβιγιάνων με τα σκληρά μαρκαρίσματα συνεχίστηκε μέχρι το τέλος και είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Κορέα στις καθυστερήσεις για φάουλ στον Μαρτίνεθ. Στο ενδιάμεσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που δημιουργούσαν καλύτερες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν το βρήκαν ποτέ, με το 0-0 να τους αρκεί.

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Ραφίνια (87’ Ζίλε), Μαρτίνεθ, Χάμες, Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί (71’ Τιάγκο), Λεβαντόφσκι (77’ Βάγκνερ)

Σεβίλλη (Βιντσέντζο Μοντέλα): Σόρια, Χεσούς Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Βάσκες (81’ Νολίτο), Κορέα, Σαράμπια (70’ Ραμίρεθ), Μπεν Γιεντέρ (65’ Μουριέλ)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα