Για το... θαύμα η Μάντσεστερ Σίτι, σφραγίζει το εισιτήριο η Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Για το... θαύμα η Μάντσεστερ Σίτι, σφραγίζει το εισιτήριο η Μπαρτσελόνα

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει ένα... θαύμα για να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 κόντρα στη Λίβερπουλ, ενώ η Μπαρτσελόνα θέλει να τελειώσει τη δουλειά μετά το 4-1 επί της Ρόμα.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ με 220+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ και Ρόμα – Μπαρτσελόνα δίνουν απόψε (21:45) τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League. Οι «Πολίτες» θα πρέπει να κάνουν μια τρομερή ανατροπή μετά το βαρύ 3-0 στο «Άνφιλντ» πριν από μία εβδομάδα. Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα θέλει στην αιώνια πόλη να καθαρίσει εύκολα την πρόκριση μετά και το 4-1 του Καμπ Νου.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αμφίβολο τον Ντανίλο, ενώ στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Μοχάμεντ Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο πάντως να αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Κλοπ μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι. Επίσης η συμμετοχή των Μορένο και Ρόμπερτσον αποτελεί ερωτηματικό.

Πιθανές συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ντελφ, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο, Σανέ.

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Τσάμπερλεϊν, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ.

Στην Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να προσεγγίσουν την αναμέτρηση λες και το ματς του Καμπ Νου έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ο Ντιν είναι εκτός με μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αμφίβολη για τη Ρόμα θεωρείται η συμμετοχή του Ουντέρ.

Πιθανές συνθέσεις:

Ρόμα: Άλισον, Μπρούνο Πέρες, Μανωλάς, Φάτσιο, Κολάροφ, Πελεγκρίνι, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Φλορέντσι, Τζέκο, Ελ Σαράουι.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμιτιτί, Άλμπα, Παουλίνιο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς,
Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα