Πρώτες δοκιμές και αποστολή την Δευτέρα ο Λεμονής

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτες δοκιμές και αποστολή την Δευτέρα ο Λεμονής

bet365

Ο Τάκης Λεμονής πήγε πιο... συντηρητικά την προπόνηση της Κυριακής και θα ανεβάσει ξανά την ένταση την Δευτέρα με τις πρώτες δοκιμές και την ανακοίνωση της αποστολής για Σπόρτινγκ.

Προβληματίζεται ήδη και όπως έχετε διαβάσει σχετικά ο Τάκης Λεμονής για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού ως προς το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα.

Ωστόσο την Κυριακή κυρίως διότι υπήρχε ματς το Σάββατο η προπόνηση κινήθηκε σε λιγότερο έντονους ρυθμούς. Εξάλλοι βασικοί και όσοι έπαιξαν με τον Λεβαδειακό είχαν πρόγραμμα για αποθεραπεία. Οι πρώτες δοκιμές του Έλληνα κόουτς πάνε για την Δευτέρα, οπότε και θα βγάλει και αποστολή για το Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός. Η παρουσία του Οφόε λόγω του προβλήματος τραυματισμού του παραμένει αβέβαιη ενώ εκτός απροόπτου ο ανέτοιμος και τραυματίας Εμενίκε παραμένει off. Η αποστολή του Ολυμπιακού ως γνωστόν αναχωρεί το απόγευμα της Δευτέρας για την Πορτογαλία.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα