Μπούργος: Απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό για το ρατσιστικό σχόλιο προς τον Γιαμάλ

Νίκος Κικίδης
γιαμαλ

bet365

Το ρατσιστικό σχόλιο του Χερμάν Μπούργος προς τον Λαμίν Γιαμάλ προκάλεσε αντιδράσεις στον τηλεοπτικό σταθμό που εργάζεται, ο οποίος αποφάσισε τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Ντόρο προκάλεσαν τα σχόλια του Χερμάν Μπούργος προς τον Λαμίν Γιαμάλ μετά το φινάλε του πρώτου αγώνα μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα για το πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Champions League.

Ο πρώην προπονητής του Άρη και άλλοτε βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ξεπέρασε κάθε όριο όταν μίλησε για τον 16χρονο wonderkid των Καταλανών, τονίζοντας «εάν το ποδόσφαιρο δεν βγει στον Γιαμάλ τότε μπορεί και να καταλήξει στα φανάρια...».

Το ρατσιστικό σχόλιο του Μπούργος προκάλεσε αντιδράσεις από πλήθος κόσμου, με τον τηλεοπτικό σταθμό που τον φιλοξενούσε να προχωράει σε δραστικά μέτρα.

Συγκεκριμένα το «MovistarFootball» καταδίκασε το γεγονός και ανακοίνωσε πως διακόπτει τη συνεργασία της με τον Μπούργος, προσθέτοντας πως θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε κάτι αντίστοιχο να μην επαναληφθεί και στο μέλλον.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός θέλησε να απολογηθεί για λόγια του μέσα από ανάρτηση στα social media. «Κάνω αυτή τη δήλωση επαναλαμβάνοντας τη συγγνώμη μου για τα λόγια μου στο χθεσινό πρόγραμμα.

Δεν ήταν πρόθεσή μου να βλάψω τον Λαμίν Γιαμάλ, τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, ​​τους παίκτες, την UEFA ή την πλατφόρμα Movistar Plus+ όπου εργάζομαι. Κάνοντας το σχόλιό μου επέλεξα να κάνω ένα αστείο, σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε καμία εθνότητα ή κοινωνική τάξη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα