Οπεντά σε Καρβαχάλ: «Θα γα@@@@ την που@@@@ τη μάνα σου» (vid)

Newsroom
Οπεντά - Καρβαχάλ

bet365

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε Οπεντά και Καρβαχάλ κατά τη διάρκεια του Ρεάλ - Λειψία, με τον Βέλγο να επιτίθεται με σκληρά λόγια στον αμυντικό των Μερένγκες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε με τη «φωτιά» κόντρα στη Λειψία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», επέτρεψε στους Ταύρους να παράγουν ένα... κάρο ευκαιρίες για να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά με το τελικό 1-1 πέρασε στους «8» του Champions League.

Με δεδομένο πως το ματς κυλούσε σε μια λεπτή ισορροπία καθ΄όλη, τη διάρκεια τα νεύρα και η ένταση βρίσκονταν σε κορύφωση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το φραστικό επεισόδιο μεταξύ Οπεντά και Καρβαχάλ.

Συγκεκριμένα ο Βέλγος επιθετικός της Λειψίας επιτέθηκε στον αμυντικό των Μερένγκες και τον εξύβρισε μετά από ένα φάουλ του Ισπανού, λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως «Θα γ@@@@@ την π@@@@@@ τη μάνα σου».

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τα λόγια του Οπεντά σε ένα ματς με πολλές εντάσεις, από τις οποίες φυσικά ξεχώρισε το σπρώξιμο εκτός φάσης του Βινίσιους απέναντι στον Ορμπάν που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Ταύρων.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα