Πέρεθ: « Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ξανά μονοπώλιο (vid)

Πέρεθ: « Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ξανά μονοπώλιο (vid)

Newsroom
Πέρεθ: « Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ξανά μονοπώλιο (vid)

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ χαιρέτησε την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης τονίζοντας πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι πλέον ελεύθερο και δεν θα είναι ποτέ ξανά μονοπώλιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε ένα βίντεο, λίγο μετά την απόφαση του Δικαστηρίου της ΕΕ για την υπόθεση του μονοπωλίου της UEFA και της FIFA , όπου ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ βγάζει ένα λόγο για την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ESL κόντρα στο μονοπώλιο των δύο αυτών ομοσπονδιών επισημαίνοντας πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι πλέον ελεύθερο.

Αναλυτικά η ομιλία του Φλορεντίνο Πέρεθ:

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης χαιρετίζουμε με τεράστια ικανοποίηση την απόφαση που έλαβε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διασφάλιση των αρχών, των αξιών και των ελευθεριών μας.

Τις επόμενες ημέρες θα μελετήσουμε προσεκτικά το εύρος αυτής της απόφασης, αλλά αναμένω δύο συμπεράσματα:

Πρώτον, ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ξανά μονοπώλιο.

Και δεύτερον, ότι από σήμερα οι σύλλογοι θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το μέλλον τους.

Οι συλλογή βλέπουν το δικαίωμά μας να προτείνουμε και να προωθήσουμε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο πλαίσιο της εκσυγχρόνισες του αθλήματός μας και να προσεγγίσουμε περισσότερους φιλάθλους από όλον τον κόσμο.


Με λίγα λόγια, σήμερα θριάμβευσε ξανά η Ευρώπη των ελευθεριών, μαζί με το ποδόσφαιρο και τους υποστηρικτές του.

Μπροστά στις πιέσεις που δεχθήκαμε για περισσότερο από δύο χρόνια, σήμερα επικρατεί η νομιμότητα, η λογική και η ελευθερία. Και για αυτό τον λόγο, η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό του ποδοσφαίρου.

Όπως πριν από σχεδόν 70 χρόνια, κάναμε ένα τεράστιο βήμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας στο Κύπελλο Πρωταθλητών, τώρα ξανά έχουμε πάλι το καθήκον και την ευθύνη να δώσουμε νέα ώθηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το οποίο την έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Και για να το πετύχουμε αυτό, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το σύγχρονο, το πλήρως συμβατό με τις εθνικές διοργανώσεις, που θα είναι ανοικτό σε όλους, βασισμένοι στις αθλητικές αξίες που θα φέρει financial fair play. Ένα πρότζεκτ που θα φέρει οικονομική βιωσιμότητα για όλους τους συλλόγου και, που πάνω από όλα, θα προστατεύσει τους παίκτες, και θα ενθουσιάσει τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο
».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα