Σάρι: «Ευχή μου είναι να παίξω στους 16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα»

Newsroom
Ο Μαουρίτσιο Σάρι προκάλεσε ξανά με τις δηλώσεις του.

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, προπονητής της Λάτσιο εξέπληξε τους πάντες αποκαλύπτοντας την ομάδα που θέλει να αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο του Champions League.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 στο ντέρμπι κορυφής επί της Λάτσιο και κλείδωσε την πρωτιά στον όμιλο που τη φέρνει σε πλεονεκτική θέση ενόψει της κλήρωσης των νοκ άουτ παιχνιδιών.

Ωστόσο ο προπονητής των «Λατσιάλι» Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει ακόμα ένα ισπανικό μεγαθήριο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε στα ΜΜΕ μετά την ήττα από την Ατλέτι με την ομάδα του να προκρίνεται ως δεύτερη στη φάση των 16 και εξέφρασε την επιθυμία να βρει στο διάβα του την Μπαρτσελόνα!

«Είμαι λίγο θυμωμένος με το γεγονός ότι ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, και πληρώσαμε για ό,τι κάναμε λάθος, ενώ ό,τι δημιουργήσαμε, το ακυρώσαμε. Λυπάμαι για την προσέγγιση στην αρχή των δύο ημιχρόνων, υπήρχε διαφορά έντασης και το πληρώσαμε. Ήταν όμως δύσκολο γήπεδο, δυνατοί αντίπαλοι, είμαι πεπεισμένος ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό», σημείωσε αρχικά.

«Σε αυτό το σημείο, δεδομένο ότι σε όλη μου την καριέρα δεν έπαιξα ποτέ εναντίον της Μπαρτσελόνα. Η επιθυμία μου είναι να παίξω με την Μπαρτσελόνα. Με πονάει που παίζει σε άλλο γήπεδο, αλλά κάποτε θα πρέπει να παίξω εναντίον της», τόνισε συγκεκριμένα.

«Όπως κάθε παιχνίδι, είσαι δυσαρεστημένος με την απόδοση ορισμένων παικτών. Το να φτάσω σε αυτό το στάδιο και να δημιουργήσω τέσσερις ευκαιρίες για γκολ ήταν κάτι που δεν περίμενα. Η Ατλέτικο σκόραρε και δεν είχαμε απάντηση. επιθετική ποιότητα της Ατλέτικο είναι υψηλού επιπέδου, αλλά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια δέχεται περισσότερα γκολ»,σχολίασε αναφορικά με το παιχνίδι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα