Champions League: Σοσιεδάδ και Ίντερ για την πρωτιά στο Μιλάνο! (vid)

Μπενφίκα - Ίντερ

bet365

Η Ίντερ γύρισε από το 0-3, απέσπασε ισοπαλία 3-3 από την Μπενφίκα στην Πορτογαλία και θα παίξει την πρωτιά του ομίλου στο Μιλάνο. Ισόπαλες χωρίς τέρματα Σοσιεδάδ και Ζάλτσμπουργκ.

Η Ίντερ παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στην Πορτογαλία, βρέθηκε πίσω με 3-0 από την Μπενφίκα, ωστόσο επέστρεψε, πήρε την ισοπαλία και με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο Μιλάνο κόντρα στη Σοσιεδάδ θα πάρει την πρωτιά στον 4ο όμιλο. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μπουν στο κόλπο της 3ης θέσης, μιας και τώρα θέλουν νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά στην Αυστρία απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ζοάο Μάριο πέτυχε το 1-0, ενώ στο 13' ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0. Χατ τρικ από τον 30χρονο φορ, μιας και στο 33' πέτυχε το 3-0. Εντελώς διαφορετικό το σκηνικό στην επανάληψη, η Ίντερ αντέδρασε κι έφερε το ματς στα ίσα. Ο Αρναούτοβιτς στο 51' πέτυχε το 3-1, στο 58' ο Φρατέζι με υπέροχο πλασέ σημείωσε το 3-2 και στο 72ο λεπτό ο Σάντσες από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 3-3. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Πορτογάλοι, αφού αποβλήθηκε ο Αντόνιο Σίλβα στο 86΄.

Μπενφίκα: Τρουμπίν, Αουρσνες, Σίλβα, Οταμέντι, Μοράτο, Φλορεντίνο (79′ Κοκτσού), Ζοάο Νέβες, Ντι Μαρία (89′ Αραούχο), Ράφα Σίλβα, Ζοάο Μάριο (90′ Τσικίνιο) Τένγκστεντ (79′ Μούσα).

Ιντερ: Αουντέρο, Μπίσεκ, Ντε Φράι (77′ Ντιμάρκο), Ατσέρμπι, Νταρμιάν (68′ Κουαδράδο), Φρατέζι, Ασλάνι, Κλάασεν (68′ Μπαρέλα), Αουγκούστο, Σάντσες (79′ Λαουτάρο), Αρναούτοβιτς (68′ Τουράμ).

Στο μηδέν η Σοσιεδάδ και για πρωτιά στο Μιλάνο!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το ματς της Σοσιεδάδ με τη Ζάλτσμπουργκ στην Ισπανία. Ετσι, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τεράστιο βήμα για την πρωτιά. Για να παραμείνουν στην κορυφή δεν πρέπει να χάσουν στην τελευταία αγωνιστική από την Ίντερ στο Μιλάνο. Οι Αυστριακοί έχουν το πάνω χέρι για την 3η θέση, αφού ακόμα και με ήττα (με διαφορά μέχρι 2 γκολ) παίρνουν το εισιτήριο για το Europa League. Η Σοσιεδάδ είχε το πάνω χέρι, δημιούργησε φάσεις με Οϊαρθάμπαλ και Ζακαριάν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Αποτελέσματα
Σοσιεδάδ - Ζάλτσμπουργκ 0-0
Ίντερ - Μπενφίκα 3-3

Βαθμολογία
Σοσιεδάδ 5 (7-2) 11
Ίντερ 5 (8-5) 11
Ζάλτσμπουργκ 5 (3-5) 4
Μπενφίκα 5 (4-10) 1

Επόμενη αγωνιστική 13/12
Ίντερ - Σοσιεδάδ
Ζάλτσμπουργκ - Μπενφίκα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα