Σεντ-Ετιέν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-4: Άλλη μια μέρα στη δουλειά, με ρεκόρ Μπαπέ (vid)

Gazzetta team
Σεντ-Ετιέν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-4: Άλλη μια μέρα στη δουλειά, με ρεκόρ Μπαπέ (vid)

bet365

Χωρίς το παραμικρό εμπόδιο, η Παρί διέσυρε την Σεντ-Ετιέν με 4-0 στην έδρα της με τον Μπαπέ να λάμπει ξανά και συνέχισε ακάθεκτη για τον τίτλο. Νίκες για Στρασβούργο και Ρεν.

Κατατρόπωσε την Σεντ-Ετιέν με τεσσάρα η Παρί Σεν Ζερμέν (0-4), συνεχίζοντας να προπορεύεται στην Ligue 1 με διαφορά ασφαλείας από την δεύτερη Μαρσέιγ (+7, ένα ματς λιγότερο).

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν στο 9' με τον Παρέδες κι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από το 25', όταν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Αχολού.

Από ασίστ του Νεϋμάρ, ο Κιλιάν Μπαπέ σκόραρε στο 43' για το 0-2 και έγινε ο νεότερος παίκτης που φτάνει τα 70 γκολ στην Ligue 1, καταρρίπτοντας ρεκόρ του Λακόμτ που κρατούσε 44 ολόκληρα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε την ευκαιρία να χριστεί και σκόρερ αλλά έχασε το πέναλτι στο 62', ο Ικάρντι έκανε το 0-3 στο 72' και το τελικό θριαμβευτικό 0-4 διαμόρφωσε και πάλι ο υπέροχος νεαρός Γάλλος στο 89'

Σεντ-Ετιέν (Πιέλ): Ρουφιέ, Γκάμπριελ (46' Γιουσούφ), Ντεμπισί, Περέν, Φοφανά, Τράουκο, Καμαρά, Εμβιλά, Αχολού, Νορντέν (58' Μπουντεμπούζ, Μπουανγκά (81' Ιντζάι Κορέια).

Παρί Σεν Ζερμέν (Τούχελ): Νάβας, Μπερνάτ (64' Κουρζαβά), Ντιαλό, Σίλβα (64' Βεράτι), Μεουνιέ (78' Κέρερ), Νεϊμάρ, Παρέδες, Μαρκίνιος, Ντι Μαρία, Εμπαπέ, Ικάρντι

Πέρασε από την Μπορντό το Στρασβούργο

Διπλό με άρωμα... παραμονή πήρε το Στρασβούργο στην έδρα της Μπορντό (0-1) και απομακρύνθηκε στο -8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση αυτό του Αγιόρκ από το 11', τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε κι έτσι η Μπορντό ηττήθηκε εντός έδρας μετά τις 20 Οκτωβρίου και έχασε κι άλλο έδαφος για την τετράδα.

Σοκ για τη Λυών στο 90'

Απόδραση με γεμάτο σακούλι πραγματοποίησε από τη Λυών η Ρεν (0-1). Οι φιλοξενούμενοι σόκαραν τους Λιονέ με γκολ στο 90' από τον Καμαβίνγκα, υπερασπίστηκαν την τέταρτη θέση που κρατούσαν από την περασμένη αγωνιστική και ταυτόχρονα άφησαν στο -5 τους γηπεδούχους που ήλπιζαν σε προσπέραση. Στους 30 πλέον η Ρεν, στους 25 η Λυών, αλλά με Ναντ, Ρεμς και Μπορντό να μεσολαβούν πριν από την τετράδα, με το τελικό αποτέλεσμα να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη τόσο ο σταρ της ομάδας, Μέμφις Ντεπάι όσο και ο Ρεΐν-Αντελαΐντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα