Νεϊμάρ: «Έχω συμβόλαιο με την Παρί και θα μείνω εκεί»

Gazzetta team
Νεϊμάρ: «Έχω συμβόλαιο με την Παρί και θα μείνω εκεί»

bet365

Ο Νεϊμάρ για άλλη μία φορά ξεκαθάρισε πως δεν θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν ως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Γιούνγκ Μπόις και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το όνομα του Βραζιλιάνου άσου συνδέθηκε έντονα το φετινό καλοκαίρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός, όλα έδειχναν ότι τελικά θα παρέμενε στην Παρί Σεν Ζερμέν για δεύτερη σερί σεζόν.

Αυτό δεν έχει αλλάξει, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βαρκελώνη για ένα τουρνουά πόκερ.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων σε όσους τον ρωτούσαν για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο σε ισχύ με την Παρί Σεν Ζερμέν και θα μείνω εκεί».

Ο Βραζιλιάνος άσος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Βαρκελώνη είχε την ευκαιρία να περάσει και από τα γνωστά του λημέρια, στο προπονητικό κέντρο της Μπάρτσα, βλέποντας ξανά παλιούς φίλους και συμπαίκτες, όπως τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρες.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα