Εξαγριωμένοι οπαδοί της Χάβρης προσπάθησαν να κυνηγήσουν τους παίκτες! (vid)

Gazzetta team
Εξαγριωμένοι οπαδοί της Χάβρης προσπάθησαν να κυνηγήσουν τους παίκτες! (vid)

bet365

Εξοργισμένοι οι οπαδοί της Χάβρης, οι οποίοι προσπάθησαν να μπουν στη φυσούνα για να κυνηγήσουν τους παίκτες της ομάδας τους μετά την εντός έδρας ήττα από την Κεβιγί.

Τα περιστατικά βίας στο γαλλικό πρωτάθλημα συνεχίζονται. Μερικές εβδομάδες μετά την εισβολή των οπαδών της Λιλ, και αυτοί της Χάβρης κάνανε κάτι αντίστοιχο στο εντός έδρας ματς με την Κεβιγί.

Η Χάβρη γνώρισε την ήττα με 0-2, που ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη, με αποτέλεσμα η άνοδος να χάνεται. Έτσι οι αγανακτισμένοι οπαδοί της Χάβρης μπήκαν στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, οι οποίοι ευτυχώς είχαν προλάβει να φύγουν για τα αποδυτήρια!

Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μπατσουαγί σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα