Πήρε το ντέρμπι η Λυών! (vid)

Gazzetta team
Πήρε το ντέρμπι η Λυών! (vid)

bet365

Το... δώρο του Μανταντά και το τέρμα του Μαριάνο Ντίας έδωσαν στη Λυών τη νίκη (2-0) κόντρα στη Μαρσέιγ και την έστειλαν στην 2η θέση. Αλλαγή ο Μήτρογλου.

Κλείσε πρώτο τραπέζι... vista με 500+ παιχνίδια καζίνο (21+)

Η Λυών συνέχισε τις εμφανίσεις για... Champions League, επικράτησε 2-0 της Μαρσέιγ στο Groupama Stadium και βρέθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τη Μονακό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ντέρμπι, εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη των Μασσαλών κι έκαναν ακόμα ένα βήμα για το σεντόνι, ενώ παράλληλα έσπασαν αήττητο δώδεκα αγώνων των φιλοξενούμενων.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Στιβ Μανταντά έδωσε την ευκαιρία στον Φεκίρ να πανηγυρίσει το 3ο φετινό του γκολ από φάουλ, μιας και έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του. Η Μαρσέιγ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τον Παγιέ στο 32' και τον Οκάμπος στο 37'. Η Λυών ήταν μεταμορφωμένη στην επανάληψη και στο 51' ο Μαριάνο Ντίας πέτυχε το 13ο του τέρμα. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο, βελτιώθηκαν αμυντικά και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα από την αντίπαλό τους. Ο Μήτρογλου μπήκε στο 59' στη θέση του Οκάμπος, χωρίς όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Στα άλλα παιχνίδια, η Ναντ επέστρεψε στις επιτυχίες, επικράτησε 1-0 της Ανζέ εντός έδρας και διατηρήθηκε στην 5η θέση. Τα «Καναρίνια» προηγήθηκαν στο 24' με τον Σαλά και παρά το γεγονός πως ο Μπαμού αποβλήθηκε στο 65' δεν ανησύχησαν... Η Νις συνεχίζει το σερί της, 4η διαδοχική νίκη, 1-0 τη Μπορντό και ακολουθεί τη Ναντ. Ο Μπαλοτέλι πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κι έφτασε τα 10 στη Ligue 1!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα