Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Ντόρτμουντ ζητάει 40 εκατ. ευρώ για Αλκάθερ
Η Ντόρτμουντ επένδυσε συνολικά για εκείνον 30 εκατ. ευρώ (23 η μεταγραφή +7 από τον δανεισμό του), αλλά φαίνεται ότι ο Πάκο Αλκάθερ δεν θα μείνει για πολύ στη Βεστφαλία. Ο Ισπανός επιθετικός, μετά και την αγορά του Ερλινγκ Χάαλαντ, καταλαβαίνει ότι δεν θα έχει τον ρόλο που επιθυμεί και φαίνεται να έχει διαμηνύσει στο club ότι θα ήθελε να αποχωρήσει ακόμα και σε αυτήν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης κυκλοφορεί ότι ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει άμεσα, ενώ και άλλες ομάδες από την Ισπανία έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία. Σύμφωνα λοιπόν με τη “Bild”, η Ντόρτμουντ αποδέχεται όλη αυτήν την κατάσταση, αλλά έχει ορίσει και την τιμή της. Για να τον παραχωρήσει, αξιώνει 40 εκατ. ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
