Σάλκε - Ντόρτμουντ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν (vid)

Gazzetta team
Σάλκε - Ντόρτμουντ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ ήταν κακή, η Σάλκε είχε δύο δοκάρια και το ντέρμπι έληξε 0-0. Πρώτη νίκη η Πάντερμπορν, μεγάλη νίκη επί της Λειψίας η Φράιμπουργκ.

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ. Η Σάλκε ήταν καλύτερη, όμως απλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έχοντας δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με τους Σανέ στο 28’ και Σέρνταρ στο 33’. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν νέα πολύ κακή εμφάνιση επιθετικά και απείλησαν ελάχιστα την αντίπαλη εστία, μένοντας στο τέλος ικανοποιημένοι από το 0-0.

Σάλκε (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Νίμπερ, Οτσίπκα, Σταμπουλί, Σανέ, Κένι, Μασκαρέλ, Καλιγκιούρι (84’ Σεπφ), Σέρνταρ, Αρίτ, Μπούργκσταλερ (91’ Καμπάκ), Ματόντο (80’ Κουτουτσού)

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Χιτς, Πίσεκ, Χούμελς, Βάιγκλ, Γκερέιρο, Ντιλέινι (74’ Ακάντζι), Βίτσελ, Σάντσο, Ρόις, Χακίμι (86’ Μπραντ), Γκέτσε (57’ Αζάρ)

Η Φράιμπουργκ… υπέταξε τους Ταύρους
Η εντυπωσιακή Φράιμπουργκ απλά δεν καταλαβαίνει τίποτα! Η ομάδα του Στράιχ όχι μόνο παραμένει στις πρώτες θέσεις, αλλά κέρδισε την Λειψία με 2-1 για να εδραιωθεί σε αυτές. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Χέφλερ έκανε το 1-0, ενώ στο 90’ ο Πέτερσεν το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 στο 2’ των καθυστερήσεων με τον Κλόστερμαν.

Εντυπωσιάζει η Χόφενχαϊμ
Η Χόφενχαϊμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πήρε ακόμη μία νίκη επί της Χέρτα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Λοκάντια στο 33’, έκαναν και το 0-2 στο 38’ με τον Κράμαριτς, όμως είδαν τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στην επανάληψη. Ο Λουκεμπάκιο έκανε το 1-2 στο 55’, ο Καλού το 2-2 στο 69’, όμως η Χόφενχαϊμ έφτασε στη νίκη χάρη στο γκολ του Χούμπνερ στο 79’. Η Χέρτα τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, όταν στο 84’ ο Νταρίντα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επιτέλους νίκη!
Επρεπε να φτάσουμε στην 9η αγωνιστική της Bundesliga για να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο η Πάντερμπορν, η οποία υποδέχθηκε τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και τη νίκησε με 2-0. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν... βαρεθεί να χάνουν έχοντας μία ισοπαλία και επτά ήττες πριν την έναρξη, άνοιξαν το σκορ στο 43ο λεπτό με τον Σαμπίρι και στο 64' το γκολ του Σονλάου έκανε το 2-0 και έδωσε στους γηπεδούχους ένα συναίσθημα που είχαν ξεχάσει: Αυτό των νικητών. Η αισιοδοξία για τη συνέχεια της σεζόν, επομένως, επανέρχεται, ενώ η Φορτούνα έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα